Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Forskjellen mellom faktura og MSRP på nye biler

Fakturaen Prisen er beløpet en bilforhandler eier et kjøretøy for og MSRP er kjent som produsentens veiledende pris. Forskjellen mellom de to er det beløpet giveren håper å gjøre for profitt. Ressurser

Edmunds nettstedet kan brukes til å bestemme den fakturaen kostnaden for et kjøretøy ved hjelp av den sanne markedsverdi verktøyet (se Ressurser). Prissette bilen med alternativer for å sikre at du ser riktig faktura pris - prisene varierer for nivå og de tilgjengelige alternativene. Gå direkte til produsentens hjemmeside og nesten bygge et redskap for å bestemme MSRP pris. Hvis du skriver ut av fakturaen pris beløp og viser giveren, er det sannsynlig at han vise deg sin papirarbeid for faktura prising hvis du er feil.
Hensyn

Ved å finne MSRP og faktura prising på en ny bil, inkluderer transport avgift (som er notert separat). Denne avgiften er en del av kjøretøyet kostnader og er ikke omsettelige. Når du bygger bilen på produsentens hjemmeside eller velge alternativer fra virkelige markedsverdien verktøyet, er det en vanlig feil for kjøpere å utelukke gulvmatter eller andre mindre add-on elementer. Forhandlere vanligvis ikke bestille et kjøretøy fra produsent uten gulvmatter, så ha dette i bakhodet for prising. Forvent litt variasjon i forskjellene du ser på nettet og på giverens mye.

Advarsel

Produsent insentivprogrammer, for eksempel de som tilbyr $ 1000 ut av Veiledende pris, ikke kommer fra en uavhengig forhandler. Giveren får refundert for den reduserte mengden av produsenten. Hvis du ønsker å forhandle under MSRP, gjør du det før fradrag av eventuelle økonomiske insentiver. Ellers kjøper du bilen for fullt prislappen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76673.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler