Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Typer Auto Lån

Forbrukerne har en rekke alternativer når søker auto lån. Det er viktig å vurdere alle potensielle finansiering metoder før signering et lån. Blant de ulike typer auto lån tilgjengelig for bilkjøpere er pre-beregnede lån, enkle renter lån, auto egenkapital lån, leie buyout lån, og bil tittel lån. Det beste lånet må passe med en låntakers finansielle mål og budsjett. Pre-Computed Loan

pre-beregnede lån, som er den mest vanlige, er en standard hovedstol og renter lån. Før en låntaker og långiver samtykke i og undertegne finansielle papirer, renter og avdrag er "pre-beregnede", eller pre-beregnet. Når du registrerer, må du betale tilbake hver dollar skyldte i kontrakten.
Simple interesse lån

enkel rente lån er for økonomisk kunnskapsrike kunder. Disse lånene beregne renter på en daglig basis basert på det utestående beløpet av lånet, mye som et kredittkort. Kunder kan spare på renteutgifter ved å betale mer enn sine vanlige månedlige utbetalinger. En annen måte å redusere renteutgifter er å gjøre annenhver uke betalinger - dette vil sikre 26 halv-betalinger i året (13 full betaling i stedet for 12)
Car Equity Lån
<. br>

Equity bil lån er normalt for kortsiktige lån. I de fleste tilfeller vil en utlåner ikke sikre en bil egenkapital lån hvis det er i dag en lien på bilen. Retningslinjene varierer fra utlåner til utlåner, men i nesten alle tilfeller, vil du være i stand til å låne opptil 100 prosent av bilens verdi. Biler raskt svekke seg, i motsetning til egenskaper, og derfor bankene liker å redusere sin risiko med lavere lånebeløp.
Lease Buyout Lån

Lease buyout lån er akkurat hva de synes- -lån brukes til å kjøpe en bil som ble leaset. Disse lånene er ofte finansiert gjennom forhandleren der en leieavtale ble innhentet. I mange tilfeller trenger leasing forhandlere ikke tillate andre finansieringsselskaper til å kjøpe ut sine leieavtaler. Vær forberedt på betalinger å øke betraktelig hvis du kjøper ut en leieavtale.
Auto Tittel Lån

Auto tittel lån er en relativt ny bil lån produktet. Disse lånene er laget av små finansieringsselskaper som gjør at du overgi din bil tittel før å skaffe lån vinning. Disse virksomhetene har kommet under juridisk og Kongressens gransking, trå varsomt før du skaffer en bil tittel lån

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76442.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler