Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en New York bil for California

Å kjøpe en bil for California er det noen strengere krav når det gjelder utslipp i staten. Det er ingenting som hindrer deg fra å kjøpe en bil i New York og bringe den til California , men du bør sørge for å undersøke kjøretøyet først å sikre at det vil være registrert jevnt i staten. Du trenger
Bil
Utslipp papirarbeid
Pink Slip ( eierskap papirene for bilen )
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk kilometerstand til avgjøre om det kvalifiserer som en ny bil. California vurderer hvilken som helst bil med 7.500 miles eller mindre for å være en ny bil . Dette omfatter biler som tidligere har blitt registrert hvis bilen har begrenset kjørelengde på den.
2

Sjekk utslipp etiketten under panseret på bilen. Etiketten vil gi deg beskjed om det lever opp til California utslipp lov. Ikke alle nye biler er produsert for å bli solgt i California , så dette er et viktig skritt. Det vil klart angi " 50-State/California sertifisert . "
3

Ta bilen til staten og registrere bilen. Du kan preregister bilen fra New York dersom det ikke har vært registrert tidligere . Hvis det har blitt registrert før du kan vente med å registrere det før det blir til California.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76736.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler