Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Typer av Subarus

Subaru of America, Inc. er selskapet som er ansvarlig for distribusjon, salg, markedsføring og service av biler produsert av det japanske selskapet, Fuji Heavy Industries. Subaru biler er kjent for sin standard firehjulsdrift (noe som gjør disse bilene veldig populært i snørike regioner) og mid-range prising. Per 2011, distribuerer Subaru of America, Inc. er en modell av sport utility vehicle (SUV), to sedan eller kombikupé modeller, og en crossover modell - alt tilgjengelig med varierende grad av tilpasning - i USA. Sport Utility Vehicles

For 2011-modellen år, er Subaru produsere en modell av sport utility vehicle, forstmann. Dette er en liten SUV som idrett en nær komplett redesign fra pre-2010-modeller. Ifølge Edmunds 'gjennomgang av 2010 Subaru Forester, bilen scoret høyt i sikkerhetstester og er en top pick i den svært konkurransedyktig, liten SUV markedet.
Sedan og kombi

For 2011-sesongen, er Subaru produserer to sedan modeller: Legacy og Impreza (som også er tilgjengelig som en fire-dørs kombi). The Legacy er en mid-size, firedørs sedan som i likhet med Forester, idrett en radikal stilistisk avgang fra sine forgjengere. The Legacy har også flere ulike drivverket motor alternativer, og fem av fem-stjerners regjeringen crash test vurdering. Den andre sedan modell laget av Subaru er Impreza. Ifølge Edmunds 'gjennomgang av de 2010 Impreza, noen andre biler på markedet har så mange kropp stil eller motoren valg.
Wagon

Når det gjelder til biler, en bil som kombinerer funksjonene til en sedan (bil-type chassis) med en SUV (stor kapasitet og lasterommet) er generelt klassifisert som en crossover. Subaru produserer en crossover modell, Outback. Subaru Outback har chassis og drivstofføkonomi av en stasjonsvogn, med lasterom og off-road evne av en SUV. I 2009 ble Subaru Outback heter Motor Trends Sport Utility kjøretøy i året.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76657.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler