Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan få en Open-End Car Lease

En åpen-end bil lease er en alternativ måte for deg å kjøpe en ny bil. Leasing vil normalt gi deg lavere månedlige innbetalinger og en lavere ned betaling også. Men du vil sannsynligvis ha en stor betaling-og eventuelt andre kostnader-for å gjøre på slutten for å fullføre betale for bilen. Bruk disse verdifulle tips for å lære hvordan du får en åpen-end bil lease. Instruksjoner
en

Besøk en eller flere bilforretninger å finne bilen du ønsker å lease. For å hjelpe deg å bestemme riktig merke og modell for deg, les bil vurderinger, få nye bilprisene og se på bilder av biler.
2

Begynn forhandle bilen lease ved å bli enige om en fast salgspris for den eksakte bilen du ønsker.
3

Fortell salget personen du ønsker en "open-end" bil lease. En åpen-end lease er best for førere som rack opp en masse miles på bilene sine fordi det ikke finnes kjørelengde begrensninger. På slutten av semesteret, må du betale differansen mellom den "restverdi" og "faktiske markedsverdien" av kjøretøyet.
4

Få alle detaljene i bilen lease skriftlig før du logger deg på den stiplede linjen. Les kontrakten helt. Still spørsmål om alle delene som ikke synes klart for deg.
5

få kopier av leieavtalen og alle andre dokumenter du har signert.
6

Plukk opp din nye bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76271.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler