Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan finne en Hyundai forhandler

Hyundai er Sør-Koreas største bilprodusent , og den fjerde største bilprodusenten i verden . Selger en komplett linje av biler fra subcompact biler til luksus sedan , har Hyundai hundrevis av forhandlere over hele USA. Historie

Grunnlagt i 1947 i Korea som et ingeniørselskap , ved slutten av 1960 Hyundai begynte å bygge biler. I 1986 kom den sørkoreanske bilprodusenten det amerikanske markedet med sin første bil, den kompakte Excel. Siden da har Hyundai introduserte mange flere modeller , forbedret kvalitet og utvidet sitt forhandlernett .
Forhandlere

Besøk Hyundai USA nettsiden. Hyundai gjør det enkelt for kundene å finne en forhandler hvor som helst i USA. Åpne forhandlere ( se Ressurser ) og legger inn i fem - sifret postnummer og klikk på " Finn en forhandler "-knappen . I løpet av sekunder en liste over forhandlere i ditt område vil bli returnert , med steder lagt til et kart. Skriv inn din adresse for å få veibeskrivelsen til noen Hyundai -forhandler .
Fun Fact

Hyundai reklame hevder at den har den beste garantien i Amerika , og tilbyr en 10 - år eller 100.000 kilometer garanti på drivlinjen system . En fem år , 60.000 -mile garantien dekker mange andre komponenter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76662.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler