Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

De beste måtene å forhandle når du kjøper Cars

Gode forhandle ferdigheter kan spare deg for tusenvis av dollar når du går inn i bilforretning for å kjøpe en bil. Å ha de ferdighetene du trenger for å gjøre research før du går til forhandleren, du trenger for å forstå hvordan disse ferdighetene kan fungere for bilkjøpere. Samle dine fakta
p Det er viktig å gjøre research før du setter deg ned og begynne å forhandle om den bilen du ønsker å kjøpe. De tre områdene som du trenger informasjon er kostnadene for den nye bilen, finansieringsmuligheter og handel i informasjon.

Du kan finne verdien av den bilen du ønsker å kjøpe via Internett auto tjenester som Kelley Blue Book , Nada Guides eller Edmunds. Du trenger fakturaen kostnaden av bilen pluss ekstrautstyr.

Ring banken din eller Credit Union og finne ut hva renten er på billån. Har banken beregne den månedlige innbetalingen på det beløpet du har tenkt på finansiering. Beløpet finansieres vil være kostnaden av den nye bilen minus handel i verdi pluss eventuelle lån beløp på trade-in.
P Hvis du ønsker å handle i et kjøretøy må du bruke Internet kilder for å få en omtrentlig handel i verdi på handelen din. Også, hvis det er et lån involvert, finne ut hvor mye utbetalingen.
Kjenn din motstander

bilforhandleren mål når selger en bil er å maksimere er fortjeneste på hele kjøpet pakken. Han kan tjene penger på å selge prisen på bilen, tilpasset oppgraderinger, finansiering, utvidede garantier, forsikring og innbytte. Når forhandlinger med en kjøper giveren vil ofte tillate kjøperen å være fornøyd med ett aspekt av kjøpesummen, samtidig som ekstra fortjeneste på andre områder.

Målet med bilselger og forhandler er å ha kjøperen bli følelsesmessig begeistret for sin nye bil kjøp. En begeistret kjøperen er en mindre opptatt av forhandler.

Under forhandlingene selgerne vil fokusere på den månedlige betalingen. Forhandlere vet at for de fleste av kjøperne den månedlige betalingen er den viktigste faktoren i den endelige beslutningen om å kjøpe en bil.
Ved forhandlingsbordet

Følg disse retningslinjene når du er i forhandlinger.

holde ro og business-aktige hele forhandlingene. Selv om du elsker bilen, ikke vis det og handle som dette er bare et kjøp for deg.

Hold fokus på salgsprisen av bilen. Det viktige antallet er differansen mellom prisen på den nye bilen og verdien sette på trade-in. Du ønsker å få forskjellen så nært som mulig til forskjellen mellom fabrikken faktura og gjennomsnittlig handel i verdi beregnes deg. Med fokus på prisforskjellen vil stoppe salgssjef fra å spille spill med verdien av trade-in.

Be om renten og sikt for alle betalingstjenester tilbud. Giveren vil prøve å skifte til en leieavtale eller langsiktig kjøpekontrakt for å gi deg en lavere betaling. Ikke la dem. Forhandlere har tilgang til lavere priser enn bankene tilbyr. I de fleste tilfeller kan de tilby deg en mye bedre økonomi rente enn deres første tilbudet.

Under forhandlingsprosessen selger eller salgssjef vil be deg om å gjøre en counteroffer. De vil ha deg til å fokusere på forskuddsbetaling og månedlig betaling, ikke pris og betingelser på finansiering. Din første tilbudet skal være til en pris og betaling lavere enn du beregnet under forskningen. Tilbudet skal være på et nivå der giveren taper penger hvis de godtar det, men ikke urimelig. De prøver kanskje å møte en kvote og selge deg en bil på et tap.

Etter din første tilbudet, la selger og salgssjef gjøre et par counteroffers å se hvor nær de får dine tall. Spør dem et par ganger for å komme tilbake med bedre tall. Den opprinnelige tilbudet på nærmere en lønnsom bil avtale viser dem at du er en seriøs kjøper, og de ønsker ikke å la deg gå. Vær rolig og tålmodig.
P Hvis du får et tilbud der du vet at de gjør veldig lite overskudd på bilen og tilbyr deg en utmerket finansiere pakken, godtar avtalen. Kontroller at papirene er hva du samtykket til og ta den nye bilen hjem.

Din største chip i forhandlingsprosessen er evnen til å stå opp og gå unna. Du må være villig til å ikke få bilen, men på denne måten kan du tvinge forhandleren for å gi deg de ordene du vil ha.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76385.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler