Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en ny bil

Så spennende som det er å eie en ny bil, mange mennesker gruer shopping for en. Gjør din forskning før du hodet ut, og opplevelsen kan være ganske smertefri. Du kan unngå pruting helt ved å handle på nettet via en bil megler (se Hvordan kjøpe eller selge en bil Online). Eller gå til en "ikke prute" forhandler som Saturn der prisen ikke er forhandlet. Du trenger
kopier av kreditt-rapporten
Vis flere instruksjoner
en

Ta en hard titt på bunnlinjen og vurdere disse faktorene: hvem vil kjøre bilen og hvor; hvor mange passasjerer gjør det nødvendig å gjennomføre, hvor mye du er villig til å betale, vil du finansiere det, og hvis så, hva slags månedlig betaling du har råd til,?, og hvor mye vil det koste å forsikre

2

Lær så mye du kan om hvor trygge, velbygde biler i klassen du vurderer beholder sin verdi lenger enn andre. Prøvekjøre dine beste valgene for å hjelpe deg å avgjøre om en modell og å lære om priser og muligheter.
3

Før du forplikte seg til en modell, forskning sikkerheten og kostnadene ved vedlikehold historie gjennom forbruker rapportering byråer, auto magasiner, aviser historier og web anmeldelser av kjøretøyet. Ta kontakt med National Highway Traffic Safety Administration for å se om det har vært en tilbakekalling av modellen (se Ressurser).
4

Når du har plukket en utstyrspakke, trim nivå og mulige farger, du? re klar til å handle. Forskning bilens prising gjennom auto salg nettsteder, forhandlernes avisannonser og forbruker advocacy nettsteder som Consumer Reports som sammenligner priser og liste rabatt informasjon (se Ressurser).
5

Få en kopi av kreditt rapportere fra en gratis tjeneste, for eksempel Experian (se Ressurser). (Se også Slik skaffer Bilforsikring.) Kontroller at det ikke er noen problemer som kan koste deg en anstendig finansiering sats eller synke avtalen helt
6

Undersøke andre finansieringsmuligheter i tillegg til de dealer's -. Du kan få en bedre rente på en Credit Union eller bank.
7

Arbeid telefonen og på Internett for å finne en forhandler med den bilen du ønsker, så ta med forskning på prising og rabatter med deg. Spør mange spørsmål og vise at mens du ikke har det travelt, er du seriøs om å få en rettferdig avtale. Være uthvilt og godt matet før du forhandle for bilen din. Du ønsker å være på vakt, komfortabel og i ditt element. Vær klar til å gå, hvis du ikke får den prisen du leter etter.
8

Spør forhandleren om spesielle bestiller den eksakte alternativer og farge for bilen hvis du ikke ser hva du ønsker på mye. Det kan ta en måned eller så for bilen skal leveres, men hvis du ikke er i et rush, kan dette være veien å gå. Også spørre om forhandleren biler, som kan ha noen få miles på dem, og dermed er billigere.
9 p Hvis du er fornøyd med prisen og kjøretøy, er det på tide å komme ned til nitty- modig og signere kontrakten. Les den nøye: Det bør stave ut salgspris, forskuddsbetaling, handel i verdi av den forrige bilen (hvis det er aktuelt), destinasjon kostnad, merverdiavgift, total kostnad og lån. Pass på at ingen ekstra kostnader ble lagt til at du ikke diskutere. Produsenter betale forhandleren for å få en bil klar for sin nye eier, så prøv å snakke med din forhandler ut av forhandler-prep avgifter.
10

Diskuter garantier grundig, og forstå hva de dekker. Sammenligne garantier på biler som bruker produsentenes nettsider og på andre (se Ressurser).
11

signere kontrakten, skriver sjekken og vise bevis på forsikring for å fylle ut papirene for Department of Motor kjøretøy.
12

inspisere bilen før du tar besittelse. Det er din sjanse til å fange eventuelle produksjons uregelmessigheter samt skade på kroppen, som giveren skal fikse uten kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76267.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler