Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Om Nissan Altima Hybrid

Nissan har gått inn i hybrid arena for biler som en måte å tilfredsstille forbrukernes søken etter drivstoffeffektive biler som resulterer i minimal innvirkning til environment.Executives på Nissan rapport at deres hybrid er forskjellig fra andre fordi det ikke ofre stil og kvalitet knyttet til Altima. Likevel bilen møter mange staters utslippskrav, inkludert de i California. Type

Selv om begrepet hybrid er oftest assosiert med biler, gjelder begrepet faktisk til alle kjøretøy som kombinerer to typer makt. Nissan Altima, og mange andre hybridbiler i USA kombinerer bensin og elektrisitet til bilen gjennom et komplekst teknisk system. Som tillater sjåfører å bruke mindre gass og også minske sin innvirkning på miljøet. Bilen er rangert som en "Advanced Technology-Partial Zero Emission Vehicle", ifølge Nissan. Det betyr at det har nesten ingen utslipp.
Egenskaper

Nissans viktigste salgsargumentene for Altima hybrid er at den kommer med en rekke sikkerhetsmessige og praktiske alternativer som ofte forbindes med high-end biler. Noen av disse standard og valgfrie funksjoner inkluderer: - Tire Pressure Monitoring System - Traction Control System - Push-knapp tenning - Dual-sone automatisk temperaturkontroll - Skinn-oppnevnt sitteplasser - Bluetooth Hands-free telefon - Rearview monitor - Dual-stage supplerende kollisjonsputer foran med spesielle sensorer - Front sete montert sidekollisjon kollisjonsputer - Special tilbakeholdenhet system for barn
Fordeler

Hovedfordelen til en hybrid bil er som bruker mye mindre gass enn biler drevet utelukkende av bensin. Altima hybrid gjennomsnitt 35 mpg highway, 33 mpg byen i forhold til 23 mpg highway, 32 mpg byen for en standard Altima, ifølge http://www.fueleconomy.gov/feg/bymanu.htm. Bilen gir en jevn ride selv når den går over til elektrisk kraft under bykjøring som krever hyppig bremsing. Det er anslått av Nissan at bilen kan kjøres opp til 700 miles mellom hver fylling.
Misforståelse

Hybrider har vunnet popularitet så raskt at rykter og misoppfatninger om dem florerer. Her er bare noen av de forestillinger og fakta: Hybrider er treg. Ikke sant. Hybrider har økt acceleration.Only kjøpe en hybrid å spare på gass. Ikke sant. Hybrider redusere utslipp og tilbyr avansert akselerasjon og andre ytelse pluses.Hybrids er helt grunnleggende. Ikke sant. Altima hybrid er et eksempel på en bil som er tilgjengelig med en hel rekke av sikkerhet og komfort funksjoner.
Risikofaktorer
p Det er noen risikofaktorer forbundet med hybrid biler inkludert Altima hybrid. Motorenes minimal støy kan være en fordel for sjåførene, men det holder også noen fotgjengere og andre sjåfører fra å høre bilens tilnærming. Som kan føre til ulykker. Hvis en ulykke skjer i en hybrid, er det sjanse for at en sjåfør, passasjer eller redde teammedlem kan bli utsatt for høy spenning ledninger. Respondere blir opplært i hvordan å svare på hybrid krasjer til beste minimere slike skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76324.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler