Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva du skal betale over faktura for ny bil

Internett gjør det enkelt å finne en bil faktura pris med noen få museklikk. Dette øker din negotiatiing makt. Giveren betaler vanligvis mindre enn faktura til produsenten. Du kan få en god avtale hvis du vet hvordan du skal beregne den reelle kostnaden og kjøpe bilen på rett tid av året. Noen ganger vil du betale mer enn fakturaen pris, men du kan ofte få en bil på eller under-faktura hvis du er en skarp shopper. Beregn True Cost

En ny bil faktura reflekterer ikke den sanne kostnaden av bilen for giveren. Du kan betale fakturaen pris, og han vil mest sannsynlig fortsatt tjene penger, takket være et konsept som kalles en "holdback." Dette er penger som er betalt tilbake til forhandleren av produsenten. SafeCarGuide.com sier holdback ofte det går fra 1 til 3 prosent av fakturaen pris. Noen produsenter som ikke gir en holdback, men de er først og fremst luksus bilprodusentene. Produsenter kan også gi fabrikk til forhandler insentiver. Disse ligner rabatter, men de er ikke offentlig annonsert og pengene går til forhandleren i stedet for forbrukeren. Du kan finne holdbacks og insentiver online på nettsteder som Edmunds.com.

Forhandlere vil ikke ønsker å dele sin holdback, og de kan være tilbakeholdne med å gi deg noen av de insentiv penger. Imidlertid kan du minne dem om disse to elementene hvis du tilbyr å betale fakturaen, og de prøver å hevde at de ikke vil gjøre en fortjeneste.
Bestem Demand

Du kan ofte få lav etterspørsel biler for faktura pris. Noen ganger vil du betale enda mindre hvis det er høye fabrikk til forhandler insentiver. På baksiden, vil populære bilene går godt over faktura. LeaseGuide.com sier en bilmodell kan selv selge for mer enn produsentens veiledende pris hvis det er en mangel på tilgjengelige biler. Ikke forvent å få en god pris på denne typen kjøretøy, og ikke gidder å starte med faktura pris når forhandling.
Bruk Smart Timing

Du er mer sannsynlig å få en bil på fakturaen pris, eller litt over det, hvis du bruker smart timing. Den beste tiden for bil shopping er rundt juletider, når folk flest bruker penger på gaver i stedet for nye biler. Rett etter ferien, forbrukere er fortsatt motvillige til å kjøpe big-billett eks fordi de er fortsatt lønner seg ferie regninger, mens bilforhandlere er engstelig for å selge fordi de kan være å prøve å gjøre end-of-the-års kvoter. En bil selger som vil være klar til å håndtere, så starte forhandlinger på eller like under faktura.

SafeCarGuide.com sier slutten av modellen året er en god tid å få en faktura avtale fordi forhandlere prøver å gjøre plass til nye modeller. Du kan også prøve å tilby faktura på slutten av hver måned, selgeren kan være å prøve å få et incitament for å nå et visst salg nivå

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76484.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler