Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Chevrolet Spesifikasjoner

Chevrolet er en av de merkene under General Motors familie av biler. Dette selskapet utgjorde 21 prosent av alle biler som selges i januar 2010. For de som vurderer å kjøpe en Chevrolet, er det en rekke biler for alle behov fra sportsbiler til sport nyttekjøretøyer til lastebiler. Før du hodet ned til bilforhandleren for å kjøpe, bør du gjøre deg kjent med Chevrolet spesifikasjoner. Suburban

Suburban gir sitteplass for inntil ni personer eller mer enn 120 kubikkfot lagringsplass. The Suburban gir mer enn bare plass, det gir også føreren mer enn fire tonn slepekraft, mer enn 300 hestekrefter og mer enn 330 lb.-ft. dreiemoment. Bilen har en Vortec 5,3-liters V8-motor som slår sine konkurrenter når det gjelder drivstofføkonomi med 21 km /h mot 20 mpg for Ford Expedition og 18 mpg for Nissan Armada. The Suburban blir utstyrt med Bluetooth, OnStar Turn-by-turn navigasjon system, XM radio, DVD-spiller, en USB-port og en Bose sound system. Du kan også kjøpe den valgfrie Z71, som lar deg ta Suburban offroad. The Suburban kommer med en 100.000 kilometer eller fem års drivverk garanti standard.
Camaro

Camaro er en klassisk amerikansk muskelbil fortsatt i produksjon av Chevrolet. V6-motoren gir 312 hestekrefter samtidig opprettholde en drivstofføkonomi av 29 mpg på motorveien. Du er kanskje også interessert i SS versjonen av bilen, med en 6,2-liters V8-motor som gir 426 hestekrefter og et drivstoff effektiviteten av 24 mpg på motorveien. I 2011, Camaros kommer med Heads-Up Display som lar deg vise turteller og speedometer på frontruten på bilen din. OnStar Turn-by-turn navigasjon system også er projisert på frontruten. Den 2011 Camaro inkluderer også en USB-port, Bluetooth-funksjonalitet og tre gratis måneder med XM radio.
Volt

For 2011 årsmodell, introduserte Chevrolet Volt. Volt er en helelektrisk bil som får 40 miles ut av en enkelt opplading. Batteriet i volt er mye lik den i din mobiltelefon, bortsett fra at den er spesielt designet for å drive biler. Men du trenger ikke å kjøre bilen på elektrisitet. Når du går tom for gass bilen er så drevet av en firesylindret, 1,4-liters bensindrevet generator. Det betyr at du ikke trenger å lade batteriet hvis du ikke vil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76721.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler