Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan få en forhandler Faktura

Når du kommer til å forhandle om kjøp av en ny bil, vel vitende om giverens faktura prisen vil gi deg et godt utgangspunkt. På et tidspunkt var det nesten umulig å få en forhandler faktura. Nå som internett er i utstrakt bruk, er det mye lettere å få det på egen hånd eller å finne en forhandler som er villig til å gi det. Du trenger bare å vite de riktige skritt for å få det på egen hånd eller å be om det fra din nye bilforhandleren når du er i forhandlinger. Instruksjoner
en

Besøk et nettsted som Edmunds eller Kelley Blue Book og velg den nye bilen du ønsker. Du må kanskje velge hvilken type kjøretøy og deretter begrense det ned etter merke, modell og trim linje. Avhengig av nettsiden du bruker, kan det umiddelbart vise basen forhandleren faktura pris rett ved siden av produsentens forslag detaljhandel (MSRP). Hvis den ikke gjør det, velger faktura alternativet.
2

Legg tilleggsutstyr eller spesielle utstyrspakker på kjøretøyet. Nesten alle nettsteder vil starter du med en grunnmodell. Hvis du ønsker å legge til ting som elektriske vinduer, cruise control, og air condition, kan du velge dem og se fakturaen kostnadene for hvert alternativ, sammen med veiledende pris.
3

se etter eventuelle spesielle incentiver som kan påvirke din valgte bilens faktura pris. Noen ganger produsenter vil tilby spesielle cash back insentiver. Disse er atskilt fra rabatter og kan betales direkte til forhandler i stedet til forbruker. Men hvis du vet om dem, kan du bruke dem sammen med fakturaen for å styrke din forhandlingsposisjon.
4

Slå opp holdback for den aktuelle bilprodusenten. Den holdback er vanligvis en flat avgift eller en viss prosent av bilens faktura pris. Teknisk, senker denne fakturaen pris. Det er betalt fra produsent til forhandler, og mange forhandlere ikke vil faktor den inn i dine forhandlinger, men det fortsatt styrker din posisjon til å vite dette, den "sanne" faktura pris.
5

Print ut din online forskning og ta den med deg til bilforhandleren. Dette vil vise selgeren at du er en informert forbruker og gjøre ham mer sannsynlig å være grei med deg for å gjøre salg.
6 p Som de selger for en kopi av fakturaen. Hun skal være villig til å gi det til deg slik at du kan sammenligne det med dine forskningsmateriale. Hvis hun nekter, kan du være bedre å gå til en bilforhandler som er villig til å dele fakturaen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76372.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler