Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan spare penger på en ny bil kjøp

Kjøpe en ny bil kan føles som å sette en ned betaling på et hus når du vurdere hvor mye biler koster i dag. Du kan sette i gang en ny bil kjøp fordi du er slått av ved tanken på å gjøre bilen betalinger for de neste årene. Men en savvy shopper kan finne gode tilbud på nye biler hvis de tar seg tid til å gjøre noen undersøkelser. Instruksjoner
en

Se etter biler som interesserer deg på mer enn én bilforretning. Det kan være en betydelig forskjell i nye bilprisene fra en bilforhandler til den neste. Enkelte forbrukere har lagret så mye som 34 prosent på prisen på en ny bil bare ved å sammenligne priser på forskjellige forhandlere. Dette gjelder spesielt hvis du er villig til å reise ut av området for å kjøpe ny bil.
2

Be om en bedre pris på en ny bil som interesserer deg. Mange antar at bilforhandleren vil ikke tilby en lavere pris hvis du forhandle med ham. Ta initiativ til å spørre forhandleren den beste prisen han vil tilby deg å kjøpe ny bil. Fortell selger hvor mye du er villig til å betale for bilen.
3

Watch for end-of-the-års klaring tilbud på nye biler. Du kan spare penger ved å kjøpe en ny bil i de siste månedene av året. Som neste års modeller kommer på mye, forhandlere ofte kutte prisene på årets inventar for å gjøre plass til de nyeste modellene. Year-end salg er ofte annonsert på lokale TV-stasjoner.
4

Shop for en ny bil på eller i nærheten helligdager. God bil avtaler kan ofte være hadde rundt Valentinsdagen, jul og andre store høytider. Forhandlere ofte er villige til å tilby salgspriser på lange ferie helgene. Stopp av noen lokale forhandlere når en ferie nærmer seg for å finne ut om de er villige til å tilby deg noen penger å spare avtaler.
5

Finn de beste lånerente for å spare penger på din nye bil over varigheten av lån. Se inn lån muligheter hos din bank, Credit Union og forhandleren. Hvis du har utmerket kreditt, kan du være i stand til å dra nytte av lav rente eller til og med 0 prosent rente som tilbys av forhandler. Ta deg tid til å finne de laveste rentene og finans avgifter for auto lån.
6

Forskning den bilen du ønsker å kjøpe online. Bestem gjennomsnittlig salgsverdi og bruke denne kunnskapen til å sikre at du ikke betaler for mye for en bil. Hvis en selger prøver å selge deg en bil for mer enn det er verdt, si at du er klar over hva prislappen skal være. Du er mindre sannsynlig å bli utnyttet dersom selgeren innser du vet noe om bilen og prisen du skal betale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76429.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler