Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Ford Focus ST Vs. Volkswagen Golf GTI

VW GTI er den originale "hot hatch", en setning som refererer til det faktum at det er en høy ytelse Kombi som kombinerer det praktiske med moro. Den første GTI ble introdusert i Europa i 1976, og ble brakt til USA i 1984 som Rabbit GTI. Siden da har det vært nok av konkurrenter utformet for å dra på GTI. Faktisk er det hot hatch segmentet en av de mest svært omstridt. Foreløpig gjør Ford en av Volkswagen GTI nærmeste konkurrenter med med Focus ST. Dessverre er dette europeisk bygde bilen ikke tilgjengelig for amerikanske entusiaster til å kjøpe, siden Ford har besluttet ikke å importere den. Motorer

Volkswagen GTI drives av en turboladet, intercooler, 2,0-liters motor som produserer 210 hestekrefter ved 5300 rpm. Motorens dreiemoment er rikelig, med 207 pounds tilgjengelig så tidlig som 1700 rpm. GTI motor blokken er støpejern. Den har også direkte drivstoff injection.The Focus ST er også drevet av en turboladet motor, men den fortrenger mer plass med en 2,5-liter, Volvo hentet inline-5 som produserer 222 hestekrefter ved 6000 rpm og 236 pounds av dreiemoment så tidlig som 1600 rpm.
Styling

Både VW GTI og Focus ST er tilgjengelig som tre-eller fem-dørs kombi. Både GTI og Focus ST fått ansikt-heiser for 2009 årsmodell. Begge modellene kan bestilles med valgfrie større 18-tommers lettmetallfelger.

Girkasser

GTI kommer med enten en vanlig 6-trinns girkasse eller den valgfrie DSG paddle shift girkasse. Focus ST kommer bare med en vanlig 6-trinns manuell girkasse.
Mål

GTI veier £ 2900 mens Focus er litt tyngre på £ 3200.

resultatutvikling

Ifølge VW, går GTI fra null til 62 mph på 6,9 sekunder og topper ut på 149 mph. Focus ST såvidt bests disse tallene med en null til 62 tid på 6,8 sekunder og en toppfart på 150 mph.
Fuel Economy

GTI har en kombinert drivstofføkonomi vurdering av 32 mpg mens Focus er rangert med et kombinert drivstofforbruk på 30,4 mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76428.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler