Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan å handle i en bil som du skylder penger på

Hvis en person har en bil der han fortsatt skylder penger, bilen fortsatt har en lien eller lån på den. Som et resultat, må den eksisterende lien eller lån på bilen være nedbetalt å handle den bilen i en annen one.To handel i en bil med en eksisterende lien, vil du trenger å samle informasjon og gi eksisterende lån informasjon til den nye utlåner . Dette sikrer en jevn overgang og hjelper kjøperen foreta en informert handel. Instruksjoner
en

Ring eller ta kontakt med banken eller finansieringsselskap som har lån på bilen din og sikre en payoff sitat gyldig i 30 dager. Du trenger en papirkopi av dette dokumentet, så gi et faksnummer eller plukke opp denne payoff sitat personlig. Utbetalingen sitat vil gi deg det faktiske beløpet du må betale for å bli fritatt for ansvar knyttet til lånet ditt.
2

Forskning nåverdien av den bilen du vil handle i. The National Automobile Dealers Association og Kelley Blue Book er anerkjente utgivere av bruktbil verdier. Lag en kopi av disse verdiene for å presentere en bilforretning. Den nåværende verdien av kjøretøyet kalles 'trade-in' verdi fordi det er den verdien som en bilforhandler er villig til å gi deg for 'handel' bilen.
3

Bruk følgende beregning for å fastslå om du har positive eller negative egenkapital. Negativ egenkapital oppstår når du skylder mer på bilen enn den er i dag verdt. Positiv egenkapital er en god ting, og betyr at du skylder mindre på bilen enn den er verdt.

Current Value-Utbetaling Quote = Egenkapital
p Hvis tallet er positivt, du har positiv egenkapital. Hvis den er negativ, har du negativ egenkapital.
4

Finn en bilforretning som vil enige om å handle i bilen. De aller fleste av bilforretninger tillater kjøpere å handle i biler med eksisterende heftelser. Når du finner en bil som du virkelig liker, vil forhandleren bruke din "trade-in 'verdi og trekke det fra den nye bilen kjøpet. For eksempel, hvis den opprinnelige bilens 'trade-in' verdien er $ 5000, vil bilforretning trekke $ 5000 fra kjøpet av din nye bil. Dette er hvorfor du bør alltid undersøke prisen på bilen "før" du går til forhandleren fordi du allerede vet hva verdien er, og du kan vise dine kopier av de oppgitte 'trade-in' verdi fra en respektert publikasjon.

5

Finn en utlåner. De fleste bilforhandlere har også långivere i staben og flertallet av bankene låne på biler også. Forhandle din renter og sørg for at du får full 'trade-in' verdi på eventuelle lån avtale du godta.
6

Følg opp med din opprinnelige bank eller finansieringsselskap ca to uker etter at du handel i kjøretøyet for å sikre at den opprinnelige lånet er nedbetalt av den nye utlåner. I noen sjeldne tilfeller er det opprinnelige lånet ikke nedbetalt og din kredittverdighet lider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76703.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler