Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Slik handler for en ny bil

Velge en bil er en viktig beslutning som fortjener nøye overveielse, samt en plan for å sette deg opp for store kjøp. Når du har bestemt deg for den rette bilen, se "Hvordan kjøpe en bil" for å lære hvordan å få den beste prisen for din nye bil. Instruksjoner
Planlegging
en

Bestem hva du har tenkt å bruke bilen for - daglig pendling, rekreasjon, helger og kvelder ut, frakte ting, med to eller flere personer, bykjøring eller forstadsområder og landlige kjøring.
2

Bestem din prisklasse. Vær realistisk.
3

Avgjør om du vil finansiere bilen. Tenk på din finansiering budsjett.
4

Tenk på din foretrukne nivået av drivstoffeffektivitet. Mange moderne biler og lastebiler får overraskende dårlig kjørelengde.
5 p Hvis du vurderer en trade-in, sjekk Kelley Blue Book verdien av din nåværende bil og legge dette tallet til budsjettet. Den blå bok, en katalog av bil verdier, er tilgjengelig på de fleste bokhandlere og på nettet.
6

Legg opp det totale budsjettet. Juster total som nødvendig eller ønsket.
7

Finn forhandlere i ditt område via avisannonser (mange søndag papirer har automotive deler) eller jungeltelegrafen. Satt ut tidlig, helst på en ukedag, og husk å ta førerkort.
Shopping
8

Gå til salg mye, ikke showroom. Fortell noen salgsrepresentant dvelende det at du er bare ute rundt. Bevege seg bort fra representative og mot bilene. Lov hyggelig, men vagt brysk, om nødvendig.
9

Bla uavhengig helt til du finner en bil som ser interessant ut for deg.
10

Sjekk klistremerket på vinduet. Klistremerket vil liste bilens funksjoner, drivstoff-effektivitet rating (miles per gallon forventet for byen og landeveiskjøring) og prisforlangende.
11 p Hvis døren er ulåst, åpne den og sette seg ned for å sjekke bilens interiør. Den salgsrepresentant vil trolig komme til å etterforske - hvis det ikke har skjedd allerede. Hvis bilen er låst, forteller representanten du ønsker å ta en titt inni
12

Target representanter som synes ivrige -. Ideelt for ivrige -. Å hjelpe

Teste Bil
13

Sitt i førersetet med begge føttene i bilen som om du kjører. Lukk døren og plasser hendene på rattet.
14

Juster setet som er nødvendig. Sjekk passformen og interiør layout. Legg merke til plasseringen av vinduer gir signaler, målere og girkasse.
15

Juster speilene og sjekke blindsoner.
16 p Hvis bilen har en manuell girkasse , sjekk clutchpedalen sin stivhet og kjøre gjennom girene.
17

Sit i passasjersetet. Flytt setet hele veien frem og sjekk beinplass.
18

Flytt førersetet til ønsket posisjon og flytte passasjersetet, hvis separat, hele veien tilbake.

19

Sitt i baksetet og sjekke leg rom på hver side.
20

Spør salgsrepresentant for å ta en prøvetur.
21

Be om å kjøre bilen selv i stedet for å ha den representative stasjonen. (Forhandleren må kanskje fotokopi lisensen din før du kan kjøre bilen.)
22

Sett eventuelle passasjerer i setene de trolig vil normalt oppta.
23

Kjør på byens gater først. Sjekk styring letthet, svingradius og bremsing respons. Juster speilene og radio mens du kjører for å sjekke for bekvemmelighet.
24

Head til en motorvei. Sjekk motorytelse og pickup og lytte etter støy.
25

Åpne vinduer for å se etter buffeting.
26

Tilbake til forhandleren og takke giveren. Hvis du liker bilen, sier du vil komme tilbake senere. Giveren vil ønske å diskutere et kjøp.
27

Demur positivt og be om et visittkort.
28

Head til neste forhandler.
29

Spør forhandleren der bilen ligner mest på den du tidligere test-kjørte. Spesifiser merker og modeller. Fortell selgeren, for eksempel at du kjørte en stor Lincoln eller en Mazda firedørs sedan. Forklare alle de tingene du likte om den siste bilen og spørre selgeren vise deg tilsvarende funksjoner på en annen bil.
30

Gjenta disse trinnene til du bestemmer deg på en bil.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76263.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler