Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan velge en bil

Velge en bil er en viktig beslutning som fortjener carefulplanning. Du vil sannsynligvis leve med denne bilen for ganske annen gang. Disse pekerne vil hjelpe deg å velge med omhu. Instruksjoner
en

Bestem hva du har tenkt å bruke bilen for, for eksempel daglig pendling, rekreasjon, helger og kvelder ut, frakte ting, kjøring med tilhenger, bærer mer enn én passasjer, kjører i byen , forstedene eller land.
2

Vurdere faktorer som er viktige for deg, som for eksempel drivstoff effektivitet, pålitelighet og sikkerhet.
3

Sjekk inn videresalg verdi og reparasjon historie av tidligere modeller i denne bilen linjen, for eksempel ved å konsultere Consumer Reports magazine eller sin hjemmeside (se Ressurser).
4

Kom opp med et realistisk budsjett, basert på hva du kan råd (vurdere månedlig betaling og kostnader for vedlikehold). Hvis du vurderer en trade-in, sjekk Kelley Blue Book verdien av din nåværende bil. The Blue Book er en katalog av nye-og brukte bilen verdier, tilgjengelig på biblioteker, banker og online på www.kbb.com. Faktor bilens annenhåndsverdi i det totale budsjettet.
5

Finn en by eller et område i nærheten av hjemmet ditt med flere bilforretninger, sjekk søndag avisannonser og gule sider. Velg en eller flere forhandlere for å besøke og satt ut tidlig, helst på en ukedag, husk å ta førerkort slik at du kan prøvekjøre. Du kan også handle på nettet.
6

Finn en bil som interesserer deg, og sjekk klistremerkene på vinduet. Den første (og noen ganger bare) en er fabrikken klistremerket, som viser MSRP (produsentens veiledende pris), og den andre er giverens klistremerke.
7

vil du se at fabrikken klistremerke lister bilens funksjoner og sin drivstoffeffektivitet vurdering, antall miles per gallon forventet for byen og landeveiskjøring. MSRP på dette klistremerket inkluderer summen av bilens grunnpris, eventuelle andre alternativer og destinasjonen gebyr. MSRP har en innebygd i resultatet for giveren, ofte rundt 10 prosent.
8

Forstå at den andre etiketten, hvis det er en, reflekterer en høyere pris. Denne prisen er satt av forhandleren for opsjoner og tjenester er det levert bortsett fra fabrikken. Eksempler inkluderer undercoating (for å beskytte bilens underside utvendig), forhandler prep (vasking, voksing, innvendig rengjøring), interiør og eksteriør behandling (fugemasse for interiør, no-voks finish for utvendig) og ekstra elementer (spesialitet hjul, for eksempel). Den andre prislappen kan også omfatte ytterligere forhandler fortjeneste.
9

Fortell salgsrepresentant som du ønsker å ta en titt inne i bilen, eller bare hoppe inn hvis det er ulåst. Juster sete og speil, og sjekke leg rom i hver del av bilen.
10

Be om å ta en prøvetur. Start ut på byens gater og deretter hodet ut til motorveien. Ta hensyn til styring letthet, svingradius, bremsing respons og akselerasjon. Juster speilene og radio mens du kjører for å teste bekvemmelighet.
11

Tilbake til forhandleren og takke giveren. Hvis du liker bilen, be om et visittkort og si at du vil komme tilbake senere.
12

Head til neste forhandler og undersøke andre bilmodeller som beskrevet ovenfor. Spør forhandlere hvilken bil ligner mest på den du tidligere test-kjørte, og gir av merke og modell og forklare hvilke funksjoner du likte. Test en rekke modeller før du bestemmer deg på en bil, og sammenligne disse prisene med de på andre forhandlere.
13

Spørre om tilgjengelighet og leveringstid, spesielt hvis du er interessert i en populær modell eller ønsker spesielle funksjoner.
14

Factor forhandleren og dets selgere i ditt valg. En bilforhandler du kan stole på, spesielt en med en kompetent service på stedet, er verdt mer enn penger i lang fremtid med bilen. Du kan selvfølgelig ha service på bilen din når som helst forhandler som er autorisert av din nye bil garanti.
15

starte forhandlinger om høflige og vennlige vilkår. Kommenter hva du vil om bilen og stille spørsmål. Hensikten er å gjøre selger komfortabel.
16

Husk at giverens andre klistremerke lister alternativer, ikke krav, uavhengig av om disse tjenestene allerede er gitt. Spør etter fabrikken hjul bak, for eksempel, eller bestille en bil som ikke har noen undercoating.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76259.html

Previous: No
Next:

kjøpe nye biler