Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en Ford Mustang

The Mustang er en av Fords mest populære biler. Produksjonen begynte på Mustang i 1964 på Fords produksjonsanlegg i Dearborn, Michigan The Mustang har siden gått gjennom ulike transformasjoner i design og motorkraft. Det har vært fem generasjoner av Mustangs, som alle har raskt blitt kjent som klassiske biler og har funnet veien inn i hjertene til Ford fans og Mustang-entusiaster over hele verden. Instruksjoner
en

Bestem hvilken type Mustang du ønsker å kjøpe. Det finnes en rekke forskjellige typer av Mustang fra hver av de fem generasjoner som har blitt produsert. Avgjør om du vil ha en eldre Mustang eller en av de nyere generasjoner. Hvis du bestemmer deg for å gå med en nyere modell, er du nødt til å velge mellom å kjøpe en ny eller brukt bil.
2

Se gjennom Auto Trader og andre auto-salg magasiner for å finne gode tilbud på klassisk Mustangs. Hvis du er ute etter en klassisk som 1964 eller 1965 Mustang, kan du være i stand til å finne en i slike magasiner eller på nettsteder som spesialiserer seg på klassiske biler, for eksempel OldRide.com, CollectorCarsForSale.com og FastLaneCars.com.

3

Bestem om du ønsker å eie en cabriolet Mustang eller en hardtop. Mustang cabrioleter er vanligvis litt dyrere enn hardtops, spesielt hvis det er en første-eller andre-generasjon Mustang.
4

Besøk din lokale Ford-forhandler for å sjekke ut deres utvalg av Mustangs. Noen Ford-forhandlere kan ha noen klassiske Mustangs rundt for deg å se på, også, hvis du er interessert.
5

Få all bakgrunnsinformasjon om Mustang du ser på, spesielt hvis det benyttes. Du vil ha en historie rapport som beskriver hele historien på bilen, slik at du vet om det har vært i en ulykke eller berget. Dette hindrer forhandleren å utnytte deg og selge deg en Mustang som kan ha noen problemer.
6

Bestem om du vil ha en V6 eller en V8 motor. V8-motorer har rundt 230 hestekrefter, mens V6-motorer har 210 hestekrefter. Jo flere sylindere du har, jo høyere prisen er, så ha dette i bakhodet når du angir et budsjett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76405.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler