Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Kjøpe Guide for nye biler

Kjøpe en ny bil er en personlig og en økonomisk beslutning av stor betydning. En ny bil er noe du vil sannsynligvis være lønner seg for et par år, så det er en god idé å ha noen innkjøp triks og kunnskap under beltet før stepping foten på en bil mye. Den rette bilen for deg

Før du går til bilforretning, forskning biler tilgjengelig i år, og bestemme hva som er best for dine behov. Spør deg selv hvor mye plass du trenger i bilen, hva slags gass kjørelengde du vil, hvor du skal kjøre bilen og om bilen er nødvendig for tungt arbeid. Bestemme hvilken pris du ønsker å betale for bilen, hvor mye renter du vil betale, og hvor mye du kan betale i måneden.
Incentiver og rabatter

Se deg rundt for insentiver. Incentiver er belønninger du er gitt for å gå til en bestemt forhandler eller gå med et bestemt merke. Insentiver vanligvis kommer i form av en lav årlig prosentsats på bilen (hvor mye renter du pådra seg under et år for lånet du bruker til å betale av bilen) og en produsent rabatt. En produsentens rabatt er når skaperen av bilen tilbyr å gi kunden penger for å kjøpe sitt kjøretøy. Dette er tatt av den endelige prisen på bilen. Du kan også motta rabatter for handel i gamle biler i form av penger av den endelige prisen på den nye bilen.
Priser på Lot

Når du kjøper bilen din og har en idé om nøyaktig modell og type du ønsker å kjøpe, finne den virkelige markedsverdien (TMV) av bilen. Dette er gitt gjennom Edmunds bilservice og Kelley Blue Book (se "Ressurser"). TMV er den faktiske prisen på bilen er å selge for basert på hva den gjennomsnittlige kjøperen betaler på bilen. Dette er vanligvis lavere enn klistremerket prisen du ser på bilen mye.

Når du endelig bestemmer på bilen, sørge for at når bilen er levert eller når du plukker den opp fra partiet, du betaler nøyaktig hva som ble avtalt da du bestemte deg for å kjøpe bilen. Se på bilen for å sikre at det er den samme bilen du så på under ditt forrige besøk og ikke en annen modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76452.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler