Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan bestille en ny bil

Hvis du ikke finner den perfekte bilen på giverens mye, har du muligheten til å bestille en ny bil fra forhandler. Du kan få alternativene, fargekombinasjon og prising du ønsker til den prisen du ønsker. Det er en enkel prosess, men det vil ta tid, opptil 12 uker, avhengig av produsent. Instruksjoner
Hvordan bestille din perfekte New Car
en

Besøk din lokale forhandler og går over alle farger og alternativer tilgjengelig på modellen du ønsker. Finn ut om visse alternativer du liker er frittstående alternativer eller om de bare kommer i en pakke. Du må kanskje få en full pakke for å få bare ett alternativ som du virkelig ønsker. Ta Xenon frontlykter som et eksempel på en 2010 Audi A4. De er kun tilgjengelig hvis du kjøper Premium Plus-pakken. Denne pakken alene vil legge $ 4000 til prisen på bilen, så sørg for at du virkelig ønsker de fancy lys eller et annet alternativ hvis du kjøper et annet merke på bilen.
2

Finn ut produsentens veiledende pris (MSRP) og Faktura prisene på kjøretøyet du ønsker å bestille. Bare fordi du bestiller din nye bil betyr ikke at du ikke kan forhandle på bilens salgspris.
3

Se etter en Lease Protection Plan eller gi Protection Plan fra forhandleren hvis du er planer om leasing eller finansiering av din nye bil. Noen banker vil tillate deg å bruke sine nåværende specials selv om du bestiller en bil for et fremtidig tidspunkt.
4

Len deg tilbake og vente på den nye bilen å ankomme. Igjen, kan det ta opp til 12 uker før du bilen skal bygges og sendes fra fabrikken avhengig av merke og modell du bestiller. Prøv å ta skritt for å sørge for at du har en modus for transport mens du venter på din nye bil å ankomme.
5

Vær klar til å plukke opp din nye bil når den kommer. Hvis du er ute på byen eller ikke har råd til å betale for bilen når den kommer, kan du miste din bestilling. Forhandleren har ingen forpliktelse til å holde bilen for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76479.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler