Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan bestille en ny Ford Fra Factory

Så, du har betalt et besøk til din lokale Ford-forhandler og ønsker å kjøre bort i en splitter ny Ford bil eller lastebil, men de hadde ikke akkurat det du ønsker. Ikke bekymre deg, i løpet av seks til åtte uker, kan du ha din splitter nye Ford med akkurat de alternativene du ønsker, i nøyaktig fargekombinasjon, sitter i oppkjørselen din, klar for voksing hver helg. Alt som trengs er litt av forskning, og et besøk til din lokale Ford-forhandler for å starte prosessen. Instruksjoner
en

Gå på nettet, og bygge og prisen din nye Ford. Bygge ut alternativene, fargekombinasjoner og trim nivå du ønsker.
2

Sjekk online nettsteder for å se hva dagens markedsverdi er for bilen du ønsker. Sørg for å inkludere alle de alternativene du ønsker når du ser opp bilens lokale markedet prising.
3

Besøk FordVehicles.com å se etter nåværende leieavtale, finansiering eller cash-back tilbud tilgjengelig for den spesifikke modellen du ønsker å bestille.
4

Besøk din lokale forhandler, og prøvekjøring og berøre selve bilen du ønsker. Hvis du bestiller, forhandleren vil sannsynligvis ikke ha akkurat det du vil, men sørg for å kjøre noe som er i nærheten av hva du har tenkt på bestilling.
5

Forhandle salgsprisen for den bestilte kjøretøy med en selger. Spør også om tilgjengelige leiekontrakt og finansiering alternativer tilgjengelig på tidspunktet for bestilling.
6

Len deg tilbake, og vente på bilen for å komme frem. Den vanlige snu tid for en ordnet bilen Ford er seks til åtte uker, men denne tidsrammen varierer basert på kjøretøyet du bestiller og hvor du befinner deg.
7

Kjøp bilen når den kommer inn i forhandler. Forhandleren er ikke forpliktet til å holde den bestilte bilen for deg, og de vil selge den til en annen kjøper hvis du ikke er tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76497.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler