Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kontrollere den nye bilen Kjøpsprosessen

Ikke kjøp en bil utnytte "gårsdagens modell" av å gå inn i en dealership uforberedt. Ta kommandoen over den nye bilen kjøpsprosessen, ved å manipulere og utnytte tilgjengelige data, slik at du kan få best mulig avtale i shortestand mest mulig effektiv måte. Du trenger
En datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Forskning produsentens nettsted for å finne eksakte spesifikasjoner på make-modell-farge-utstyr bilen ditt ønske. dvs. hvis du ønsker en Toyota Corolla, gå til www.toyota.com og gjøre lekser.
2

Forskning tredjeparts portal nettsteder som www.kbb.com eller ww.edmunds.com til finne ut faktura og detaljhandel prising og om det er noen spesielle rabatter, rabatter eller finansiering vilkår på bilen (utstyrt som du ønsker).
3

Finn ut om du skal kjøpe bilen eller lease bilen på forhånd. Vanligvis hvis du skal ha en betaling, sette opp et beløp som du er komfortabel med hver måned.
4

Ring ditt forsikringsselskap og få et tilbud på hva din årlige premie vil koste ved å ta eierskap . av den nye bilen
5

vite nøyaktig hvor mye penger OOP (ut av lommen) du er nødt til å sette ned mot "ta eierskap" - kjøpe eller lease. Denne "OOP" penger kan komme i form av kontanter eller handel på din nåværende bil. Det er imperativethat du allerede vet kreditt score forhånd.
6 p Hvis du har en trade-in, sørg for å slå opp bilens verdi på kbb.com. Med mindre bilen din er en '07 Mint Condition Maybach med 10 miles på det, bruk "Fair" under "Velg Vehicle Condition".
7

Tenk forhandlere som tilbyr mer "merverdi incentiver" for eksempel "pris beskyttelse garantier", "gratis oljeskift" eller "andre tjenesteleverandører rabatter."
8

Forskning lokale forhandlere i ditt område (av type bil du skal kjøpe) og be for den personen som kjører Internet dept om du kan jobbe direkte med dem om transaksjonen.
9

Spesifiser til Internett avdeling beslutningstaker som du ønsker å ha endelig kjøpe bil vilkår tilbys til deg av e-post eller skriftlig hvis du godtar å gi dem ditt personnummer slik at de kan kjøre kreditt (forutsatt at du ikke betaler kontant i sum for bilen).
10

Ved mottak vilkår og antar vilkårene er avtalt av deg, sette en avtale til forhandleren for å komme inn og kjøpe bilen med en begrenset dokument signering i F & I-kontor.
11

Logg papirene i F & I kontor uten å godta noen ekstra add-on programmer eller vilkår. Survey bilen for noen visuelle defekter, og prøvekjøre bilen for å se at den utfører til standarder.
12

Gratulerer. Du har nettopp kjøpt en ny bil i den mest plunder og forbruker kontrollert måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76270.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler