Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Toyota Camry Le funksjoner

I 2010 Motor Trend valgte Toyota Camry å motta utgangspunktet for Bestselgende mellomstore familie sedan, kaller det "en gang og fremtidige sedan konge", ifølge deres hjemmeside. Populær for sin sikkerhet og god kjørelengde, er Toyota Camry et vanlig valg for familier. Den 2011 Toyota Camry LE fortsetter i denne lange rekken av familievennlige sedan, med nye og tilleggsfunksjoner gir det mer makt og kontroll. Motor

2011 Toyota LE-motoren har en firesylindret motor med 169 hestekrefter. Kjøpere kan velge mellom en sekstrinns manuell eller automatisk girkasse. Både sendinger tilby 22 mil per gallon drivstofføkonomi for i byen kjøring, og 33 mpg for den manuelle og 32 mpg for den automatiske for landeveiskjøring. Hvis du leter etter en kraftigere motor, er V6 valgfritt med en 3,5-liters motor. Med 268 hestekrefter ved 6200 rpm, og tilbyr 248 ft-lb dreiemoment.
Wheels & Frontlykter

standard hjul for Toyota Camry LE er 16-tommers aluminium eller stålfelger. Alle Toyotas 2011 Camry modeller har større og bedre projeksjon frontlykter, baklys og en større grill. Toyota Camry LE er front-hjul drevet.
Standard utstyr

Camry LE leveres komplett med dørlåser og vinduer, air condition, farge- tastet sidespeil, 160-watt AM /FM /CD stereoanlegg med AUX-jack og seks høyttalere, sju separate kollisjonsputer og elektronisk stabilitetskontroll, antispinn og bremseassistent. Noen av Toyota Camry LE sin uvanlige funksjoner inkluderer høy Solar Energy-Absorbing (HSEA) glass og en defogger på bakruten med en tidtaker.
Ekstra sikkerhetsutstyr

Sammen med en anti-lock bremser (ABS), har 2011 Toyota Camry LE den elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) komponent. Legge Toyotas Vehicle Stability Control (VSC) gir føreren mer kontroll og hjelper dem å gjenvinne trekkraft når du svinger.
Bil Cabin Dimensjoner

2011 Toyota Camry er en fire-dørs sedan med plass til fem passasjerer. Med 39 inches av headroom, 55 inches av hip rommet, 58 inches av skulderbredde og 41,7 inches for foran beboerne å strekke på beina hytta er romslig. Stammen har en gjennomsnittlig 15 kubikkfot lagringsplass for dagligvarer, bagasje og personlige elementer.
Valgfrie funksjoner

Sammen med standarder for Toyota Camry LE, valgfrie funksjoner inkluderer oppvarmede sidespeil, skinn seter foran og ratt, samt tonede vinduer, trådløs Bluetooth-tilkobling og et navigasjonssystem som er stemmen operert. For musikkelskere, oppgradere stereo til 440-watts JBL premium audio pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76769.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler