Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Beste kvalitet Økonomi Cars

Hvis du leter etter en bil som tilbyr god kvalitet til en rimelig pris, har du noen alternativer. En rekke kvalitet kompakte biler er tilgjengelig for en pris på mindre enn $ 20 000 per oktober 2010. 2010 Honda Fit, den 2011 Ford Fiesta, og de 2011 Nissan Versa faller i denne kategorien. Honda Fit

2010 Honda Fit tilbyr noen innovative lagring, god verdi i drivstofforbruk og romslig bakre sitteplasser. Et område det faller kort er i imøtekommende høyere drivere. US News & World Report gir denne bilen sitt beste Hatchback for the Money-prisen for 2010. Og ifølge Car and Driver, som har liste over de 10 beste bilene Honda Fit gjort det til så bra, "Det gjenstår på hjertet en allsidig, morsom å kjøre bil i et segment full av det meste blindgjengere."


Ford Fiesta

Ford Fiesta, som har vært tilgjengelig i Europa siden 2008, har endelig gjort det til USA med 2011-modellen. US News & World Report rangerer denne bil nummer en i sin "Rimelig små Cars" ranking. Anmeldere vanligvis ser denne bilen som tilbyr en morsom kjøreopplevelse og god drivstofføkonomi. bilen blir 30 mpg i byen og 40 mpg på motorveier, ifølge Ford. "The Fiesta er en betydelig, voksen bil," sier en gjennomgang av Automobile Magazine.
Nissan Versa

2011 Nissan Versa tilbyr en spesielt god pris, som starter på $ 9990 for grunnmodellen. For denne prisen får du ikke aircondition, ABS bremser eller andre funksjoner en masse sjåførene ønsker. Imidlertid tilbyr økonomi bilen romslig lasterom og komfortable bakseter, sier USA News & World Report. Og ifølge en gjennomgang av Consumer Guide, "er Versa priset som en subcompact, men sin blanding av rom, komfort og raffinement er en lett match for en rekke mer kostbare kompakte biler."


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76768.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler