Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva er bilen Rabatter?

En bil rabatt er et insentiv til å oppmuntre og røre potensielle bilkjøpere mot en bestemt bil. Selv om disse rabattene kan variere fra flere hundre til flere tusen dollar, er det viktig å forstå hvilke produsenten tilbyr hva og når. Time Frame

Bil refusjoner er vanligvis brukes under slutten av året og sommeren salg. Mens kampanjer og rabatter kan bli annonsert i løpet av året, bilprodusentene generelt ansatt for å annonsere og markedsføre sommer og høst sesongen når nyere modeller er generelt introdusert til markedet.
Hensyn

Mange bil rabatter anvendes på kjøpstidspunktet, og tilbyr en umiddelbar besparelser, mens andre har større begrensninger, inkludert post-i rabatter og andre etter-kjøp bonuser.
Størrelse
med

Bil rabatter generelt varierer fra $ 1000 til $ 5000 avhengig av sesong, merke og modell av kjøretøyet og pris.
Misforståelser

Hver produsenten vil tilby sin egen rabatt. Giveren vil ha alle krav og begrensninger vedrørende Rabattilbudet på kjøpstidspunktet.
Advarsel

Bil rabatter er generelt høyere for biler som blir fjernet fra markedet eller når en nyere modell blir introdusert. Å kvitte markedet (og forhandler mye) av den eldre modellen, er rabatter som brukes til å stimulere kjøp av de eldre modell biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76356.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler