Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en ny bil for mindre enn prislappen

Kjøpe en bil kan være en skremmende prosess, spesielt når det gjelder å forhandle prisen. Forbrukere som gjør litt research før du drar til bilforretning kan være bedre rustet til å effektivt forhandle frem en lavere pris for bilen og potensielt også få en bil for så lite som halvparten av den opprinnelige prislappen. Det er et par ting du må vite før du forhandle prisen på en bil. Ta en kalkulator, blyant og papir med deg til forhandleren slik at du kan lage dine egne notater og beregninger. Du trenger
Kalkulator
Blyant
Papir
Internett
Vis flere instruksjoner
en

Se på online auto forhandlere som Autos. com, Cars.com og AutoTrader.com. Gjør et søk på merke, modell og år av bilen der du er interessert og skrive ned prisene. Disse prisene er ofte lavere enn klistremerke priser på forretningene, slik at du kan kjøpe bilen fra Internett-forhandler, og sørge for å plukke den opp på en nærliggende forhandler. Alternativt skrive ned prisen på bilen fra nettsiden, og ta det med deg til forhandleren for å forhandle frem en tilsvarende eller enda lavere pris.
2

Besøk Kelley Blue Book hjemmeside KBB.org og se opp bilen der du er interessert. Kelley Blue Book vil gi prising guider for dagens markedsverdi, og kan være en verdifull ressurs i å bestemme den faktiske verdien av en bil. Det kan også være en god forhandling verktøy på en forhandler som lades mer (ofte mye mer) enn prisen oppført med Kelley.
3

Merk den "prislappen" av bilen, som er prisen lagt ut på bilen hos forhandleren. Dealership mest sannsynlig kjøpte bilen for langt mindre enn denne prisen, på grunn av forhandler insentiver fra bilprodusenten samt mulige automaker refusjon. Hvis forhandleren tilbyr deg bilen "til kost" for prislappen, er det fortsatt gjøre en fortjeneste, så ikke bli påvirket av eventuelle argumenter som du får en god avtale hvis du kjøper til den prisen.

4

Se på det andre vinduet klistremerke som viser merkostnader, inkludert avgifter, gebyrer og kostnader for dealer-installert alternativer. Disse er alle omsettelig og kan potensielt bli trukket fra kostnadene av bilen.
5

Spør forhandleren om fabrikken rabatter, vanligvis 1 til 3 prosent av prislappen, som vanligvis går til forhandleren etter bilen er solgt, men kan gis til kjøperen. Be om at fabrikken rabatt trekkes fra kostnaden av bilen. Spørre om fabrikken til kunde rabatter i tillegg.
6

Spørre om nedsatte lån, som kan spare store penger over lånets løpetid. Vær oppmerksom på at mange forhandlere ikke vil tilby rabatterte lån i kombinasjon med rabatter, så vurdere hvilken som vil spare deg for penger over tid. En rabattert lån kan spare mer penger samlet enn en rabatt, men det vil kreve en større nedbetaling.
7

Vær villig til å gå bort fra en avtale og alltid shoppe rundt før settling på en pris. Ta tilbudet fra en bilforhandler og gå til en annen for å se om det kan gjøre noe bedre. Et lite vennlig konkurranse vanligvis arbeider i forbrukerens favør. I tillegg starter tilbudet under hva du faktisk er villig til å betale for å være i stand til å inngå kompromisser med forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76651.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler