Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en European Car

Først må du bestemme om du vil kjøpe en ny eller en brukt europeisk bil fordi prosessen med å kjøpe en vil være basert på ditt valg. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en ny bil, noe som ytterligere kompliserer saken er at du kan enten kjøpe europeisk bil hos en forhandler i USA eller i Europa. Det er så mange argumenter som det er ulemper med å kjøpe dem i USA eller Europa, så må du bestemme hvilken vei er best for deg. Instruksjoner
1 p Hvis du kjøper en brukt bil i Europa, bør du bestemme hvilket merke og modell du er interessert i, og deretter bestemme markedsverdien av konsulenttjenester kilder som Kelley Blue Book eller Edmunds, som du kan finne på nettet eller i papirutgave. I dem er oversikten over de fleste europeiske biler etter år, modell og tilstand, og de vil gi prisinformasjon for biler som enten er kjøpt fra en forhandler eller ved et privat salg. Du kan forvente å betale mer for europeisk bil hos en forhandler, men kan ta verdt i ekstra penger fordi forhandlere generelt investere penger i bilen for å forbedre den.
2 p Hvis du kjøper en ny europeisk bil på en forhandler i USA, bør du begrense listen av biler til en overkommelig noen før du begynner å handle. Mange ting bør vurderes i å velge din neste europeiske kjøretøy for eksempel hvor du bor, hva du har råd til, koste av tjenesten og hvordan ny teknologi er som gikk inn i ditt valg. Hvor du bor er viktig fordi hvis du har tenkt å kjøre i nord, vil du sannsynligvis trenger firehjulstrekk å takle snøen. Med mindre du bor i sør, ville det være bedre med noe annet enn en cabriolet. European bil er beryktet for kostbare reparasjoner, så du trenger å faktor som i din beslutning. Og BMW, for eksempel sette et nytt kjøretøy kontroll system i sin 700-serien flere år siden, og det var flere år senere, før de jobbet ut bugs.
3 p Hvis du reiser til Europa og kjøpe bilen fra en forhandler der, bare fortelle din forhandler i USA for å bestille et kjøretøy fra fabrikken i Europa så ta levering av det når du ankommer. Du ser flere økonomiske fordeler med å gjøre det slik. Først vil giveren godkjenne en reduksjon i kostnadene fra 6 til 8 prosent. Videre kan fabrikken enige om visse perks mens du er på reise, slik som gratis natts overnatting, måltider og selv din flyreise. For å være kvalifisert, må du bo i Europa i minst 10 dager, hvor lang tid som er nødvendig for å registrere bilen, får forsikring og betale skatt. Perks, alene, kan være så mye som $ 5000 som vil oppveie mye av kostnadene for turen. Mest sannsynlig vil du måtte betale penger til den europeiske bilprodusenten, men mange forhandlere i USA vil ordne finansiering før du går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76756.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler