Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan unngå å kjøpe en sitron

En sitron er noen nye eller warrantied kjøretøy med et stort problem som ikke kan løses i en rimelig tid eller antall forsøk. Hver stat har en sitron lov å gi forbrukerne rettigheter og oppreisning. Du trenger
kjøretøy historie rapport
Vis flere instruksjoner
Nybil
en

Finn ut fra produsent eller National Highway Traffic Safety Administration om det har vært en tilbakekalling på din modell.
2

Forskning modellens sikkerhet tilbakekalling og vedlikehold historie gjennom forbrukernes sikkerhet og beskyttelse etater som for eksempel Center for Auto Safety (CAS), auto magasiner, avisartikler og nettsted vurderinger av kjøretøyet.
3

Be mekaniker hvor ofte denne modellen dukker opp i hans verksted for reparasjon (og hvor mange barn han satt gjennom college basert på disse reparasjoner).

4

Snakk med andre eiere av denne modellen: Er de fornøyd
Bruktbil
5

følger trinnene under
6

Få et kjøretøy historie rapport å sørge for at bilen du vurderer er ren - ingen berging tittelen utstedt, og ingen store vrak eller ulovlig aktivitet i sin historie. Flere kommersielle aktører som Carfax.com, selge denne tjenesten.
7 p Hvis du kjøper fra en eier, har en betrodd mekaniker inspisere bilen (det tar en time og koster ca $ 60) . Unngå biler som har vært i en ulykke eller har ramme skade.
8

Vær på vakt mot en modell som ofte tilbys for salg under Kelley Blue Book (kbb.com) pris. Spør selgeren hvorfor han eller hun selger. Vær på vakt mot selgere som prøver å lukke avtale for raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76269.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler