Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan overføre en nummerert Plate til en ny bil

Hvis du vil overføre en nummerert plate til en ny bil, må du registrere bilen i ditt navn. Hvis du har planer om å selge bilen eller gi den til noen andre, må du overgi nummerert plate til Department of Motor Vehicles. Unnlatelse av å returnere platene kan føre til suspensjon av førerkort. Hvis du planlegger å overføre nummerert plate til den nye bilen, må du følge statens DMV retningslinjer og prosedyrer. Mens slike varierer noe mellom landene, sysselsetter hver stat noen vanlige prosedyrer. Du trenger
Tittel på ny bil
Proof av omsetningsavgift betaling (hvis det er aktuelt å oppgi din)
Vis flere instruksjoner
en

Ta platene til nærmeste DMV kontoret og be om å overføre platene og din registrering til en ny bil. Du må presentere tittelen på den nye bilen for å vise at du eier bilen. Spør DMV for en "transfer kvittering" slik at du kan registrere den nye bilen.
2

Presentere "transfer kvittering" til DMV registrering delen og be skjemaet for en ny registrering. Du må vise bilen tittelen igjen, og i de fleste tilfeller vise bevis for å betale moms på bilen.
3

Fyll ut registreringsskjemaer, betale noen avgifter pålagt av state DMV å overføre platene og registrere den nye bilen. Hver stat har sin egen gebyrstruktur. De fleste kreve en liten avgift for å registrere din nye bil og overføre platene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76706.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler