Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Slik importerer Audis til USA

Import av en Audi til USA innebærer en rekke tidligere arrangementer, mye papirarbeid, ekstra gebyrer og arbeid for å sikre at bilen er i samsvar med amerikanske sikkerhets-og utslippskrav. Pass på å la deg selv god tid til å overta alle riktig dokumentasjon. Du trenger:
Bill of sale
avsender regning på landing
Environmental Protection Agency Form 3520-1
Department of Transit Form HS-7
Department of Transit-registrert importør

Vis mer Instruksjoner
Import av en Audi
en

Avtal å sende bilen og har rederiet varsle deg om dato og inngangsporten. Hvis Audi ikke har samsvar klistremerker, vil det bli gitt ut fra Tollvesenet på porten bare til en Department of Transportation (DOT)-registrert importør.
2

Kontroller Audi for å se om den er i samsvar med amerikanske standarder (utslipp, støtfanger, sikkerhet og tyveri beskyttelse). Hvis bilen din oppfyller alle Environmental Protection Agency (EPA) utslippskrav, vil det være en produsentens etikett på motorrommet som sier compliance på engelsk. Dersom kjøretøyet oppfyller DOT støtfanger, sikkerhet og tyveri beskyttelse standarder, vil det være en produsents sertifiseringsetiketten nær førersiden dør. Siden Audis produseres hovedsakelig i Europa og sendt til USA, er det mulig å finne en modell i Europa som er i samsvar med amerikanske standarder, men likevel usannsynlig.
3

Finn en DOT- registrert importør hvis Audi ikke er i samsvar med amerikanske standarder. Importøren vil måtte gjøre endringer i bilen før det lovlig kan importeres. Hvis bilen er på National Highway og Trafikksikkerhet administrasjonens (NHTSA) liste over avvikende biler godkjent for import, er prosessen kostbart, men grei. 80, 100, A4, A6, A8, RS4, S4, A8 Avant Quattro, RS6, RS6 Avant, S6, S8 og TT-modellene er alle pre-godkjent. Men hvis du har en modell som ikke er på denne listen, vil den registrerte importøren nødt til å begjære NHTSA, som kan være en lang og kostbar prosess.
4

Steam rengjøre bilen før du sender den . Tollvesenet vil ikke tillate biler med fremmed jord inn i USA
5

Betal plikter overfor Tollvesenet. Biler bære en 2,5 prosent toll (2,5 prosent av det beløpet du betalte for bilen) når importert fra Europa (eller Brasil eller Kina, hvor Audi har to små fabrikker).
6

Sjekk med din statens DMV om midlertidige koder og kjøretøy registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76705.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler