Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Minnesota Auto Lease Lover

Minnesota Regjeringsadvokaten Lori Swanson definerer leasing som langsiktig leie av bil, vanligvis alt fra to til fire år. Riksadvokatens bemerker også at leasing kan være billigere på kort sikt, men fortsatt leasing kan potensielt koste leietaker mer enn å kjøpe. Enhver leietaker i Minnesota må ha et gyldig førerkort, samt bil forsikring. Betaling avtalen

Ifølge Minnesota vedtekter, når du signerer leieavtalen, er enig leietaker av bilen for å betale den anerkjente verdien av bilen minus produsentens rabatter, restverdi på bilen og verdien av bilen utleier tar som handel fra leietaker.
Lease Skatt

På den tiden leieavtalen er signert, samler utleier en Minnesota-pålagt skatt på bil i sin helhet. Dersom leieavtalen kan fornyes, mottar utleier skatten ved signering av den første leieperioden og hver påfølgende fornyelse leieperioden. Det er utleier rett til å kreve beløpet av skatt på grunn av ham eller henne om en leieavtale er kansellert innen 90 dager eller ved en bil er tilbake til produsenten på grunn av sikkerhetsmessige eller mangel problemer.

Registrere

For å registrere en leid bil, må leietaker av en leid bil viser enten leieavtalen eller fullmakt direkte fra leasingselskapet. Leietaker må også presentere sin Minnesota skatt identifikasjonsnummer.
Ulykker
p Hvis leietaker er involvert i en bilulykke eller ansikter mindre problemer med bilen, er leietaker ansvarlig for betale for skaden out-of-pocket. I tilfelle av en alvorlig bilulykke som skader bilen til det punktet av komplett skade, vil leieavtalen bli umiddelbart slettet og leietaker er ansvarlig for å betale resten av leieavtalen uten bilen.
Tips
p Hvis leietaker ikke total hans leide bil, bør bilen hans forsikring være i stand til å betale for kostnadene for reparasjoner. For å slippe å betale de resterende kostnaden av leieavtalen, skal leietaker kjøpe "gap forsikring" når leasing bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76684.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler