Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Auto Lease Informasjon

Leasing en bil er lik leie. Du betaler en avgift for bruk av bil. Du trenger ikke eie det og må returnere det når din kontrakt perioden er over. Du er ansvarlig for eventuelle skader på bilen før du returnerer den. På overflaten, betyr det ikke høres ut som en god deal. Likevel, ifølge Cars.com, i 2008 en full 20 prosent av bilkjøpere redusert bilhold og i stedet valgt å lease sine biler. Fordeler

En klar fordel med en auto lease er ingen forskuddsbetaling. Det betyr ikke at du betaler ingenting for å lease en bil. Vanligvis, før du kjører bort leietaker er ansvarlig for den første måneden lease betaling, et oppkjøp eller bank avgift, og registrering og lisensiering avgifter. Månedlige utbetalinger er vanligvis lavere for leide biler. Merverdiavgift er lavere siden leietakerne belastes bare for verdien av den månedlige utbetalinger. Reparasjonskostnader er minimal med leide biler siden leieperiode er ofte bare to eller tre år, godt innenfor nybilgaranti.
Ulemper

Du eier ikke bilen når leieperioden er over. Bilen er fortsatt eid av forhandler. Bilkjøring er begrenset på leide biler. Leietakere står overfor straffer for å kjøre mer enn de tilmålte miles. Forhandlere lade ekstra straff for overdreven slitasje på leide biler. Når leietakere slår i biler på slutten av en leieperiode, kan de tenkes å være ansvarlig for tusenvis av dollar i ekstra kostnader.
Aktiverte Kostnadsreduksjon

Når leasing et kjøretøy, må leietakere forhandle kostnaden av bilen, akkurat som bilkjøpere gjøre. Den avtalte prisen er kjent som den store kostnaden. Selv om noen forhandlere kan tyde på at leiekostnader er ikke-omsettelig, ifølge Lease Guide, er dette rett og slett ikke sant. Produsentens rabatter, kjøp insentiver og finansiering spesialiteter er også aktuelt for leasede biler. Disse rabatter resultere i en kapitalisert kostnadsreduksjon, og dermed redusere den månedlige utbetalinger.
Restverdi

Verdien av en leid bil når det returneres, hensyntatt avskrivninger , er betegnet restverdien. I begynnelsen av en leieavtale, forhandlere anslår en bilens restverdi ved slutten av leieavtalen, jo høyere at anslaget, jo lavere leiebetaling. Dette er grunnen leievilkår er normalt så kort. Hvis bilen din er verdt mindre enn estimert restverdi, må du betale mellomlegget på slutten av leiekontrakten. Hvis du planlegger å kjøpe bilen på slutten av en leieavtale, velger en bil med en lavere restverdi.
Money Factor

Money faktor er lik den renten belastet på en bil lån. Forhandlere mangedoble pengene faktor av 2400 for å få renten for en leieavtale. For å senke leiebetalinger, er det avgjørende å finne en forhandler som avslører hans lease penger faktor, og tilbyr også den laveste penger faktor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76613.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler