Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en Demo Car

Når shopping for en ny bil, kan du spare hundrevis eller tusenvis av dollar ved å kjøpe en forhandler demo bil i stedet for en som aldri har forlatt utstillingslokalet. Disse bilene har samme fabrikkgarantien som nylig leverte de på mye. Giveren opprettholder disse bilene i perfekt mekanisk tilstand fordi de må utføre som representant for nonrolling lager. Handle nøye og du kan finne en med masse alternativer som du kanskje ikke kunne ha råd til noe annet. Instruksjoner
en

Narrow din modell valgene til noen som interesserer deg. Bruk Consumer Reports eller Edmunds bil vurderinger for å identifisere pålitelige modeller. Du må kanskje betale et nominelt beløp for å kjøpe "Consumer Reports" årlige bil-kjøp guide, men dette er en sak der det er lurt å bruke penger for å spare penger.
2

Forskning produsentene veiledende pris (MSRP) for målet bilmodeller på nettet eller ved å lese avisannonser. Sammenligne de installerte funksjoner og priser for standard og egendefinerte modeller, sammen med kostnaden av alternativer.
3

Velg en bilforretning å besøke. Gjøre noen telefonsamtaler for å finne utstillingslokaler med at det største lageret utvalget.
4

Ta deg tid til å se på dagens modell årets lager og gjennom de tilgjengelige alternativene. Gjøre oppmerksom på forskjellen mellom MSRP og dealeren fakturabeløp som vises på modellene som interesserer deg.
5

Request en prøvetur for et nytt kjøretøy i modellen du ønsker. Spør salgsrepresentant om grunnprisen, forhandler pris og verdi av de installerte alternativene på demo bil. Deretter sammenligne dem til de av gulv modeller.
6

Spør din salgsrepresentant om å kjøpe bilen som du tok for en prøvetur hvis prisen er attraktiv. Gjennomgå bilens service-poster og Carfax rapport før du bestemmer deg for å kjøpe.
7

Forhandle kjøpskurs. Trekke kjørelengde på standard 15-cent per mile pris som forhandlere bruker for overskytende kjørelengde på leide kjøretøy, for å komme frem til markedsverdi av demoen. Be om utvidet garanti fra forhandler for å kompensere for kjørelengde på demo bil. Avhengig av alder på demo bil, kan produsenten insentiver gjelder for kjøpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76459.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler