Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Fordeler ved Kjøpe vs Leasing

Når du er i markedet for en ny bil, kan du bli fristet til å lease bilen i stedet for å kjøpe den. Hvert alternativ har sine egne fordeler og ulemper. Hvis du ikke er sikker på hvilken som er best for deg, kan du sammenligne fordelene med å kjøpe og leasing å hjelpe deg å gjøre det riktige valget. Totalt Cost

Leasing koster ofte mindre på kort sikt, men å kjøpe en bil vanligvis arbeider seg å være billigere på lang sikt. Hvis du ikke har mye penger for en forskuddsbetaling og budsjettet er begrenset, kan leasing har flere fordeler for deg. Kimberly Palmer fra US News and World Report sier at mange leieavtaler ikke krever noen betaling foran, og den månedlige utbetalinger vil trolig være lavere enn å kjøpe samme type bil. Men hvis du kjøper bilen og holde den så lenge som mulig, vil du få mer verdi.
Livsstil

Leasing gir mer fleksibilitet til å få en bil som er egnet for en endring livsstil. Hvis du har en cabriolet eller en sportsbil, men du håper å få barn snart, vil leasing tillate deg å gjøre en rask endring hvis det er nødvendig. Du kan enkelt bytte din "moro" bil for en stasjonsvogn eller minivan. Du trenger ikke å bekymre deg for å selge det eller pruting for å få den beste handel i verdi fra en forhandler. Bilkjøp er mer fornuftig hvis du ikke forvente at kjøretøyet må endres i løpet av de neste årene.
Status

For noen mennesker, biler er noe mer enn transport. De kjøper en vanlig, men rimelig bil, kjøre den til den er utslitt, og deretter gå videre til en lignende bil. For disse kjøperne, kjøpe en bil gir mest fordeler fordi de vil spare penger på lang sikt. Andre ser bilen sin som et statussymbol. De foretrekker å kjøpe luksus modeller og for å få en splitter ny bil hver to eller tre år. Disse menneskene få størst utbytte av en leieavtale som gir dem lavere utbetalinger og gir dem mulighet til å bytte biler regelmessig.
Reparasjon utgifter

Når du kjøper en bil og holde den så lenge som mulig for å maksimere sin verdi, vil du sannsynligvis måtte betale for noen reparasjoner. Når første garantiperioden er over, kan du kjøpe en utvidet plan eller betale for reparasjoner som de oppstår. Ifølge Leaseguide.com 's Guide to Leasing, vil du ikke å betale for reparasjoner for de fleste leide biler fordi de er fortsatt under fabrikkgaranti. Mange bilprodusenter tilbyr en tre-års full garanti. Tre år er også den typiske lease lengde, så hvis bilen din trenger reparasjon arbeid mens det er i din besittelse, vil kostnadene bli dekket.
Restriksjoner

Når du eier en bil, trenger du ikke å bekymre deg for hvor mange miles du kjører eller om det blir små bulker og dings. Hvis barna søler brus på setene, er det ikke noe problem. Når du leaser en bil, vil det være svært spesifikke begrensninger på hvor mange miles du kan kjøre det hvert år. Du vil også måtte betale for noe som anses å være "overkant slitasje" når du slår i bilen på slutten av leieavtalen. Dette kan være ganske dyrt hvis du har vært vanskelig på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76431.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler