Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Fordeler og ulemper med hydrogen Motor Vehicles

Pure hydrogen synes å være den ideelle drivstoff. Rikelig, fornybar og inneholder enorm potensiell energi, kan hydrogen svare på mange spørsmål for dagens bil markedet. Hydrogen har imidlertid ulemper avvike noe krav på å være den perfekte drivstoff. Vitenskap og teknologi for å overvinne disse ulempene fortsetter, og til slutt hydrogen kan være den etterlengtede erstatning for olje og gass. I mellomtiden, men de negative sidene er lik om ikke overgå de positive attributter. Miljø

bruke hydrogen drivstoff i en forbrenningsmotor produserer ingen eksos forurensning. Kjøretøyet fortsatt føre til forurensning fra andre kilder (brenning smøreolje), men hydrogen-biproduktet ikke er forurensende.

Når hydrogen er kombinert med luft, oksygen og hydrogen brenne sammen og produsere vann. Hydrogenbiler utvise vann (som enten varme vanndråper eller varmt vann damp) og hva hydrokarboner brenne utilsiktet i forbrenningsprosessen.
Renewable

Hydrogen er et fornybart drivstoff kilde . Brennende hydrogen produserer vann. Vann kan deretter separeres i sine enkelte bestanddeler (hydrogen og oksygen) og mer hydrogen produsert. Syklusen kan ikke brytes som hydrogen /vann /hydrogen prosessen vil ikke føre til kjemiske endringer eliminere hydrogen utvinning. I motsetning til petrokjemi som olje, kan hydrogen effektivt brukes om igjen flere ganger som en bil drivstoff kilde.
Tilgjengelighet

Selv om hydrogendrevne biler er nå tilgjengelig, infrastruktur for å støtte sine operasjoner henger langt bak. Hydrogen blir ikke pumpet inn i en bil som en gass, men som en kryogen (svært kalde) væske. Finne hydrogenstasjoner krever planlegging og kompromiss for å kjøre hvor stor avstand. I mange tilfeller i USA, enkelte steder er fortsatt utilgjengelig for hydrogendrevne biler: hydrogenstasjoner er så langt fra hverandre, gjør bilen ikke har driving range for å gjøre en rundtur fra nærmeste pumpe
Produksjon av hydrogen er ikke gratis. Det er betydelige energibehov til destillere hydrogen. En elektrisk strøm passerer gjennom vann, hvorved fritt hydrogen og oksygen. Den lettere hydrogen stiger over oksygen og oppsamles og kondenseres. Elektrolyse og liquefying hydrogen er en energikrevende prosess. Dette påvirker også tilgjengeligheten av hydrogen i det frie markedet.
Korrosjon

Hydrogen er et flyktig element og vil lett kombinere med de fleste andre elementer. Dette kombinere prosessen produserer ulike effekter med ulike metall tillater og materialer. Ren hydrogen kan korrodere metaller svært raskt, og tekniske løsninger på dette problemet legger til kostnaden av en hydrogen-drevet bil. Bare å erstatte bensin med hydrogen ikke er en mulig løsning. Motorer, drivstofftanker og drivstoffsystem må være konstruert og produsert utelukkende for å håndtere hydrogen drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76664.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler