Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan Inspiser en ny bil

Hvis du planlegger å kjøpe eller lease en ny bil, være forberedt på å inspisere bilen før du sluttføre avtalen. Det kan være problemer med bilen, selv om bilen er ny. Så, er det best å grundig undersøke en bil før du signerer kontrakten. I løpet av kort tid, kan du finne ut om alt er i orden. Lær den riktige måten å inspisere en ny bil før du kjøper eller leaser den. Instruksjoner
en

Undersøk bilens interiør. Pass på at bilen er ren, og vier spesiell oppmerksomhet til setetrekket (kluten, vinyl eller skinn materiale som dekker setene), headliner (stoffet som er levd på innsiden taket av kjøretøyet), dørpaneler (innsiden av døren) og teppe. Se etter flekker, riper, rifter eller noen tegn på skade på interiøret i bilen.
2

Kontroller at alle elektriske og mekaniske enheter er riktig fungerer. Ta deg tid til å inspisere horn, vindusviskere, air condition og varmeanlegg, makt vindu og dør kontroller, takluke, radio, signal lys, nødlys, flomlys og setebelter.
3

Vurdere utsiden av kjøretøyet. Gå rundt bilen og se nøye på kroppen og lakken. Pass på at det ikke er noen bulker, dings eller riper på bilen. Du bør også ta en god titt på dekkene for å sikre at de er i utmerket tilstand. Siden du kjøper en ny bil, bør dekkene ikke er slitt eller skadet.
4

Sjekk væskenivået og sørge for at de er tilstrekkelige (bremsevæske, girolje, motorolje, servostyring væske , kjølevæske og vinduspusser væske). Etter at du undersøke væskenivået, må du kontrollere at batteriet, slanger og belter er i god stand. Toppen av batteriets overflate må være ren og tørr og terminal tilkoblinger skal være tett og sikker. Belter og slanger bør se nye og ikke har noen sprekker på dem.
5

Ta bilen på en prøvetur. Før du faktisk kjøpe eller lease en ny bil, må du sørge for at bilen er i god kjører tilstand. Umiddelbart la selgeren vet du merker uvanlige lyder eller støy som kommer fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76680.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler