Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan velge en bil Color

Ikke bare har du til å bestemme hvilke merke og modell av bil, lastebil, SUV, eller varebil er best for deg, men også hvilken farge det skal være. Med en stor pall med farger, mulighetene er mange. Bruk disse tipsene for å avgjøre hvilken farge som er riktig for din neste bil kjøp. Instruksjoner
en

Sjekk ut Colors Matter hjemmeside. Vitenskapelige studier har vist at farger kan gjøre en psykologisk innvirkning på livet ditt. Mens noen av dette kan virke klisjé, er det absolutt noe å vurdere når du gjør en så stor investering. Selv om du vil være inne i bilen mesteparten av tiden, sitt utseende fra når du først ser det på showroom gulvet til det punktet av andre ser deg som du kjører ned i utdanningen bare kan gjøre en forskjell i visse tilfeller.

2

Velg et trygt farge. Det har vært flere studier gjort å vise noe som er den "sikreste fargen" i et kjøretøy. Lime gul ble plukket ut etter en av disse studiene til å male på brann og redning kjøretøy på grunn av synlighet sin. Denne fargen er ikke allment tilgjengelig eller estetisk for de fleste biler. Hvitt er svært synlig om natten og et tiltalende utseende på de fleste biler.
3

Velg en klassisk farge. Stilen har alltid lært oss at svart er klassisk. Dette gjelder på biler også. Svarte biler har en tendens til å bli lagt merke til og er lett synlig i dagslys, men de viser skitt raskt og er langt mindre synlige om natten eller i regnet.
4

Gå for en populær farge. Silver har vært den mest populære bilen farge i mange år. Dette er en god farge fordi det reflekterer lys om natten og er synlig som hvitt, og også en tendens til å se rengjøre den lengste som det er stor på å skjule støv. Den dårlige er at på grunn av sin popularitet, kan noen mennesker viker unna i samme farge som alle andre, og i skumringen eller i tåke det har blitt rapportert at fargen har en tendens til å forsvinne ut i fortau og synes usynlig for møtende trafikk.

5

Gå for en farge som skjuler smuss. Sand og beige farger skjuler skitt, men ikke trekke mye oppmerksomhet og dette kan noen ganger føre til fare når du er ute i trafikken.
6

Velg en farge som skiller seg ut. Blå og grønne skiller seg ut mer og er både godt likt og rolige farger. De kan se veldig skarpe når ren og skinte opp, men viser skitt lett. Du kan få lei av disse fargene hvis du planlegger å eie bilen i lang tid.
7

Gå for sexy rødt. Denne populære valg ser flott ut på sportsbiler, men også kan bety fart. Red tiltrekker innkalling til politiet og fører til billetter og ulykker angivelig mer enn noen annen bil farge. Noen forsikringsselskaper med øke din premie hvis du velger å kjøre en rød bil, noe å vurdere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76284.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler