Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan finne en forhandler Faktura

Forhandler fakturaer pleide å være en nøye bevoktet hemmelighet. Nå Internett har gjort denne informasjonen allment tilgjengelig for nesten hvem som helst med en datamaskin. Det er lett å finne en forhandler faktura på egen hånd og å sammenligne denne informasjonen til en bilforhandler faktura dokument. Hvis du vurderer en ny bil kjøp, kan finne den forhandleren faktura sette deg inn i en god forhandlingsposisjon fordi du kan bruke som koster som grunnlag for tilbudet. Instruksjoner
en

Velg den type bil som du ønsker å finne en forhandler faktura, og lage en liste over tilleggsutstyr eller utstyrspakker det skal inneholde.
2

Besøk en ny bil forskning nettsted som Edmunds eller Kelly Blue Book, og velg den type bil som du ønsker å få en forhandler faktura. Gå gjennom listen og legge til alternativene og utstyrspakker slik at deres kostnader vil bli inkludert i den viste faktura pris.
3

Skriv ut en kopi av forhandleren faktura fra forskningen nettside, deretter gå til en annen nettside og plugg inn den samme informasjonen for sammenligning. Produsenter tidvis heve forhandleren faktura pris, og noen nettsteder kan ta en stund å oppdatere denne informasjonen. Du kan sørge for at du har den nyeste forhandleren faktura ved å sammenligne nettsteder.
4

Gå til en bilforhandler, og bringer utskriftene og be om å se sin faktura. Fordi forhandleren faktura informasjon er så lett tilgjengelig på nettet, vil de fleste forhandlere vise sin faktura til potensielle kjøpere på forespørsel. Hvis giveren er motvillige til å vise deg en faktura slik at du kan sammenligne det med din online forskning, gå til en annen forhandler.
5

Spør om eventuelle avvik mellom forhandleren fakturautskriften og fakturaen dokument gitt av forhandleren. De to dokumentene skal samsvare nøyaktig med mindre det har vært en produsent prisøkning eller annen legitim grunn for en forskjell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76379.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler