Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan Lease Små Vans

Leasing en liten varebil er akkurat som leasing andre kjøretøy. Gjør din forskning på nettet, finne ut om noen av de aktuelle kampanjer eller insentiver som kjører for merke og modell du ser på. Gjør din sammenligning shopping og finne det beste tilbudet. Du skal kjøre din lille van på kort tid med tilfredsstillelsen av å vite at du gjorde lekser og fikk en stor avtale. Instruksjoner
en

Få online og begynne å gjøre din sammenligning shopping mellom de forskjellige tilgjengelige små varebiler som er tilgjengelige fra ulike produsenter. Områder, for eksempel cars.com, autotrader.com og edmunds.com, vil la deg sammenligne biler side ved side for å hjelpe deg bedre avgjøre hvilken liten varebil som fungerer best for deg.
2

Ta liste over små varebiler som vil fungere for deg og begynne å prise dem ut. Sjekk produserer nettsider, leasing selskapet nettsteder, aviser og lokale dealership nettsteder for å finne noen insentiver, rabatter eller løpende kontrakter specials kjører på ett av dine valg.
3

Epost flere Internett salgssjefer på forskjellige forhandlere for å få de beste priser du kan på ny liten varebil. La dem vite at du er klar over alle gjeldende incentiver, rabatter, restverdi og annen relevant informasjon. Dette vil hjelpe deg å få det beste tilbudet med minst mulig stress siden selgeren ikke vil ha noen måte å skjule ting som penger faktor buy rente (effektiv rente) på leieavtalen.
4

Velg forhandleren som var den mest skikkelige og rett frem med deg og planlegge en dag og tid for å plukke opp din nye liten varebil. Be om å fylle ut et kreditt program og faks det til forhandleren sammen med førerkort og en gjeldende forsikring kort for å få alle papirene klar før ankomst.
5

Gi din nye liten varebil full gå rundt og sjekke for eventuelle feil, inkludert riper, dings eller bulker på den nye bilen. Hvis det er noen blemishes har økonomisjef som håndterer papirene skrive det ned på "Due Bill", slik at du har bevis på at du ikke påfører skade på kjøretøyet. Dette vil også holde forhandleren ansvarlig for å fikse det heller enn å forlate ansvar på deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76515.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler