Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan har jeg en forhandler Finn en bil fra en annen forhandler?

Hvis en forhandler ikke har en bil som du vil, kan du spørre om de kan gjøre en "dealer lokalisere", eller kjøpe bilen fra en annen forhandler til selge til deg. Dette er vanlig praksis med nye bilforhandlere, og alternativet er vanligvis tilbys til kjøperen dersom forhandleren Finner er mulig. Det er svært uvanlig at en forhandler kan finne en brukt bil fra en annen forhandler - selv om store auto grupper kan være i stand til å oppnå dette. Finn bilen du ønsker og jobbe med en forhandler som du foretrekker. Instruksjoner
en

Kjenn den bilen du vil kjøpe, og hvor du kan kjøpe den. Forskning bilen på produsentens hjemmeside. Hvis det er en bil som du er interessert i, kan du bruke produsentens nettsted verktøy for å bygge en virtuell modell, velge dine alternativer, pakker og fargekombinasjoner.
2

Ta en utskrift av den virtuelle modellen til forhandler. Hvis du allerede vet hvilken bil du vil, bare besøke dealership mens den er åpen eller ring for å gjøre en avtale. Prøvekjøre bilen før de bestemmer seg for giveren finne.
3

Spør representant for å finne deg en bil å kjøre som er så nær den du ønsker å kjøpe, og vise henne utskriften. Har alle funksjonene forklart til deg før prøvekjøring og spør hva forskjellene er mellom den bilen du ønsker og bilen du kjører. Kjøre bilen og sørg for at den er tilfredsstillende.
4

Spør forhandleren representant hvis han kan få den bilen du ønsker. Du kan finne ut at man kommer inn fra fabrikken i nær fremtid. Hvis representanten sikrer du han kan få bilen, fortsett med papirene. Det er viktig at du diskuterer din tidsramme før du godkjenner noe siden en forhandler lokalisere kan ta uker, hvis ikke noen få dager.
5

Spør forhandleren representant om avstand. Spør henne hvor langt hun skal gå for å få plassert bilen. Inspisere kjørelengde på kilometertelleren, som noen mest sannsynlig måtte kjøre for å få det. Finn ut hvor mange miles er allerede på bilen. Noen fra giveren blir nødt til å ringe. La representanten vet at du er klar til å gjøre avtale og vil legge igjen et depositum før bilen kommer.
6

Gi et innskudd til forhandleren. For en finne, er dette beløpet vanligvis i tusenvis. Husk at giveren vil mest sannsynlig nødt til å bytte en av sine egne biler ut, eller betale direkte løgn - giveren kostnaden -. Fordi du har tenkt å kjøpe bilen
7

Vent til bilen din å ankomme. Når bilen har blitt plukket opp, vil din representant planlegge en avtale for deg å komme inn for å se bilen og fullføre eventuelle nødvendige lån eller Department of Motor Vehicles papirarbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76668.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler