Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva er en Doc Fee når du kjøper en bil?

Bilforretninger ikke belaste en "dock" avgift, som som en referanse til last, men snarere en "doc" avgift, som i dokumentasjonen. Forhandlere samle disse som en slags administrasjonsgebyr, som spenner alt fra $ 45 til $ 1200. Historie

Doc behandlingsgebyr begynte som et middel til å øke nettoresultatet minus provisjoner. Deres eneste formål var å legge bulk til bunnlinjen som ikke kunne bli berørt av selgere provisjon. Opprinnelig var doc avgifter så minimal at kunder og ansatte aldri avhørt dem.
Fee forordning

delstaten Delaware regulerer motorkjøretøy avgifter, slik at 3,75 prosent av kjøpesummen pris eller National Automobile Dealers Association (NADA) bokført verdi, som er størst. Dessverre ikke alle stater regulere disse avgiftene. I uregulerte stater, kan forhandlere tilbyr tiltalende salgspriser og bare bruke doc gebyr ved utarbeiding kontrakten.
Pure Profit

Den gjennomsnittlige annonserte doc avgift er $ 399 per kjøretøy. Hvis en forhandler selger 2000 biler per år med en $ 399 doc avgift knyttet til hver, er det fullstendig ikke-provisjonsberettiget profit $ 798,000.
Forhandling

Mange stater regulere doc avgifter , i det minste ved tildekking hvor mye en bilforhandler kan lade. Hvis du er i et uregulert tilstand og doc avgiften utover $ 100, anser det overdreven og ta det umiddelbart. Anvend doc avgifter til å bli belastet en $ 20 gebyr hver gang du handler på din favoritt klesbutikk med forklaringen at denne avgiften dekker ansattes administrative oppgaver.
Rapportering
p Hvis en bilforhandler belaster opprørende doc avgifter, rapportere det til din tilstand representant. Inntil lovgivning går å forby disse ublu gebyrer, vil bilforretninger fortsette å samle en enkel fortjeneste på hvert salg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76642.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler