Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva får Forhandlere Out of New Car Rabatter?

Forhandlere få potensielle nye bil kunder av ny bil rabatter. Rabatter, også kjent som "cash back" tilbud, er et vanlig salg insentiv tilbudt bilkjøpere på nye biler. Vanligvis auto forhandler trekker rabatten beløpet fra salgsprisen når forbrukerens transaksjonen er gjort, og rabatten beløpet er senere betalt av produsenten til forhandleren. Funksjon

I praksis rabatter er som penger ned blir brukt av en forbruker på en ny bil. Når en rabatt brukes, må giveren gjelder å motta insentiv penger fra fabrikken. Rabatter må bli gitt videre til forbrukerne, og det er derfor de kalles penger til kunden.
Fordeler

Rabatter tillate en produsent til å senke prisen på bilen uten å spise direkte inn dealership fortjeneste. Ved å tilby rabatter og incentiver på treg solgte modellene, kan salgsvolum økes.
Hensyn
p Hvis en rabatt tilbys på en bil, potensielle kjøpere bør kontrollere at dealership er også diskontere bilen videre. Mens rabatter i form av rabatter kommer fra produsenten, har forhandleren ekstra rom for å forhandle i forhold til faktura pris.
Advarsel

Ny bil rabatter kan være forvirrende, selv for dealership ansatte, så det er best å sitte ned med selgeren og gjennomgå gjeldende rabatter. Du kan finne at det er en rabatt tilgjengelig for veteraner, for kunder som bruker et bestemt forsikringsselskap, for familiemedlemmer av autoworkers, eller under andre forhold.
Effects

Selv om nye bil rabatter kan skape flere transaksjoner på kort sikt, de til slutt senke restverdien av kjøretøy, sin verdi når de blir videresolgt på bruktbil markedet. Lavere ny-bil Transaksjonen priser avta brukt-bil Transaksjonen priser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76572.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler