Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan forhandle om kjøp av en bil med en rabatt

Ny bil rabatter kan du spare hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar. Bilprodusenter bruker rabatter å anspore salg av saktegående modeller, stimulere til næringsutvikling i sakte sesonger og tømme ut gamle lager på slutten av årsmodell. Forhandlere kan prøve å lure deg til å betale en høy pris for den nye bilen selv om den har en rabatt. Du kan motvirke dette ved å vite hvordan rabatten bør spille inn dine forhandlinger. Instruksjoner
en

Finn alle tilgjengelige rabatter for bil merke og modell du har tenkt å kjøpe. De fleste rabatter er annonsert fremtredende i TV-annonser og aviser, men det kan bli unadvertised spesiell også. For eksempel har noen bilprodusenter gir en rabatt til nyere high school eller college nyutdannede, militært personell eller personer som eier et konkurrerende bilmerke. Noen ganger er det også insentiver i visse stater eller regioner. Du kan gjøre en gratis søk etter rabatter på automotive forskning nettsteder som Yahoo Autos eller Edmunds.com.
2

Beregn forhandleren kostnaden for bilen, råder forhandlingsutvalget Dynamics coaching nettstedet. Vanligvis kan du få en god figur ved å finne fakturaen prisen på en bil forsknings-område og trekke fra holdback, som er pengene gitt til forhandleren av produsenten på hver bil. Du må også trekke noen fabrikk til forhandler insentiver, som leaseguide.com forklarer er penger gitt av produsenten direkte til forhandler. Holdbacks og insentiver vil bli notert på bilbransjen forskning områder. Dette gir deg en base tallet for å finne en rettferdig tilbud beløp.
3

Les nettfora på nettsteder som Edmunds å se hva andre i ditt område betaler for samme type bil . En saktegående bil kan selge på eller under fakturaen pris, spesielt hvis den har større forhandler insentiver. Populære modeller kan selge for $ 100 eller mer over fakturabeløpet. Formulere et tilbud basert på forskning og de laveste salgspriser i ditt område.
4

Besøk lokale forhandlere og gjøre tilbudet. Forklar at du vet om gjeldende rabatter og at du forventer at de skal trekkes fra den fremforhandlede pris. De bør alltid være atskilt fra forhandlingene fordi pengene kommer fra produsenten, ikke giveren, og det vil være den samme uansett hvor du faktisk kjøpe bilen.
5

Les kjøretøyet kjøpekontrakten nøye før du signerer det når du kommer til en avtale med en forhandler. Pass på at du betaler den fremforhandlede pris og at rabattene blir trukket fra den prisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76530.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler