Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan finne den forhandleren kostnadene på en ny bil

Kjøpe en ny bil er en av de største og viktigste kjøpene du sannsynligvis til å gjøre. Du bør vite så mye om prosessen som du kan for å spare penger. Selv sparer noen få prosentpoeng på bekostning av bilen din kan du spare hundrevis av dollar. En av de viktigste tingene å gjøre når du kjøper en bil er å forhandle pris med forhandleren. Bil prisene er sjelden fast, og forhandlinger er en viktig del av nesten alle salg for en forhandler. For å oppnå dette, vil du være i stand til å forhandle frem den beste avtale hvis du vet så mye som mulig om hvor mye giveren har betalt for bilen. Instruksjoner
en

Finn forhandleren faktura pris ved å konsultere en pålitelig bil kjøper guide. (Se referanse 1 og Referanse 2). Dette gir deg kostnaden at giveren opprinnelig betalte til produsenten for å få bilen levert til forhandleren, som vanligvis er betydelig ($ 2000 til $ 3000) mindre enn prislappen, kalt produsentens veiledende pris (MSRP).

2

Beregn "holdback" av kjøretøyet i henhold til produsenten sin. Den holdback er en produsent rabatt til forhandler som vanligvis er usynlig for kunden, fordi den er usynlig lagt til forhandleren faktura pris og deretter refundert til forhandleren av produsenten på et senere tidspunkt, slik at giveren å tjene penger på bilen selv om du klarer å prute prisen ned til "faktura pris." Den nøyaktige prosentandel av denne holdback for hver produsent er tilgjengelig i de fleste nye biler kjøper guider, og beregnes som en prosentandel av MSRP.
3

Beregn kostnaden av prosentandelen av holdback basert på MSRP av bilen. Deretter trekke dette tallet fra fakturaen pris for å komme nærmere den faktiske verdien av bilen. Legg til at antallet bekostning av de alternativene du ønsker, som angitt på fakturaen. For eksempel vil holdback kostnaden for en Chevrolet med en MSRP pris på $ 20.000 være $ 600, siden Chevrolet forhandlere har en 3% holdback, ifølge Edmunds.com. (Se referanse 1). Fakturaen prisen sitert av giveren kunne være $ 18 000, så trekke fra $ 600 fra $ 18 000 for å få en $ 17,400 faktiske forhandler pris for den nye bilen (men ikke glem å legge til kostnaden for eventuelle andre alternativer).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76474.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler