Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

2009 Kawasaki 250R Spesifikasjoner

Ifølge Total Motorsykkel hjemmeside, er Kawasaki Ninja 250R "lett og smidig ... og er en dominerende makt i entry-level sportssykkel kategorien." De fortsetter å skrive at en av sine styrker er dens appell til ulike ryttere, både nybegynnere og veteraner. Sin drivstoffeffektivitet og lave utslipp også gjøre 2009 Kawasaki Ninja 250R en øko-vennlig sykkel. Motor

2009 Kawasaki Ninja 250R kommer med en fire-takts, væskekjølt DOHC parallell twin motor med 249cc rpm. Den har to sylindre og åtte ventiler. The Ninja 250R krever jevnlig gass, og har en manuell sekstrinns girkasse. Drivstoffet kapasitet er 4,8 liter. Ifølge Total Motorsykkel hjemmeside, har 2009 Kawasaki Ninja 250R god drivstofføkonomi.
Design

Kawasaki Ninja 250R har et instrument panel som inkluderer analog kilometerteller, turteller, speedometer, bensinmåler, trippteller og varsellys som er store og enkle å lese. Sykkelen kommer med dual-lampe frontlykter, to hjelm holdere under baksetet, lagring under setet og to kroker under halen på sykkelen. Kåpen og frontruten beskytte rytteren fra elementene. Denne sykkelen kommer i Metallic Diablo Svart, Candy Thunder Blå, Sunbeam Rød og en to-tone alternativ:. Special Edition Lime Grønn og Metallic Diablo Svart
Frame
< p> Denne sykkelen har en diamant stil stålramme, som gir den stabiliteten enten du kjører fort eller sakte. Svingarmen brakett gir rammen en stivhet som skaper en ideell chassis stivhet balanse. Setet er utformet for å sitte frem til å gjøre for en mer naturlig ri, og styret er bredt og oppvokst.
Felger & Suspension

2009 Kawasaki Ninja 250R funksjoner 17-tommers hjul. Den har 37 mm teleskopisk forgaffel fjæring og UNI-TRAK bakhjulsoppheng, og for en stabil, jevn ride, noe som gir deg mer kontroll.
Eksosanlegg

2009 Ninja 250R kommer med en to-i-ett eksosanlegg. Den har en litt upswept lyddemper som gjør det mulig for motoren å være stille, men likevel være kraftig. Dual katalysatorer gjør denne sykkelen miljøvennlig, møte strenge utslippskravene.
Garanti

Kawasakis 2009 Ninja 250R ble solgt med en 12-måneders garanti, med en opsjon på å Kjøp en god Times Protection Plan, som varer 12, 24, 36 eller 48 måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76782.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler