Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva er en Factory Faktura?

Når du kjøper en ny bil, bør du gjøre grundige undersøkelser for å hjelpe deg å finne en rettferdig pris og få best mulig avtale. En av de beste forskning verktøy er fabrikken faktura. Du bør vite nøyaktig hva en fabrikk faktura er, hva det inneholder og hva det egentlig betyr. Factory fakturaer er allment tilgjengelig for nesten alle bilmodeller, så når du forstår den informasjonen de inneholder kan du bruke den i forhandlingene. Definisjon

En fabrikk faktura er et dokument som viser detaljer om en ny bil, inkludert dens standard utstyr og produsent-installert tilleggsutstyr. Det vil også liste kostnaden for disse elementene. Figurene på en fabrikk faktura representerer kostnadene betales av forhandler i stedet for veiledende pris for forbrukerne. Fakturaer også inneholde destinasjon kostnad, et gebyr for transport av kjøretøyet til forhandleren. Tror
Betydning

Mange bilkjøpere at fabrikken faktura representerer de faktiske kostnadene for bilen til forhandleren. Terry Jackson av Bankrate.com sier at dette er ikke sant. Mens det gir et generelt bilde av bilens pris, er dette motvirket av fabrikk-til-forhandler insentiver og hold-back beløp som er betalt til forhandleren av produsenten når en bil er solgt. Faktura priser kan også være diskontert for høy-volum forhandlere.
Tilgang

Du kan ha lett tilgang til fabrikken faktura priser fra bilindustrien nettsteder som Kelly Blue Book eller Edmunds. Se på mer enn ett nettsted for å sørge for at fakturaen prising kamper. Hvis det er en forskjell, kan det bety at fabrikken har hevet sine priser, og noen av nettstedene er ikke oppdatert ennå.
Bruk

Bruk fabrikken faktura som ett stykke av informasjon når du er i forhandlinger om å kjøpe en ny bil. Få informasjon om fabrikk-til-forhandler insentiver og hold-backs, slik at du kan trekke dem fra fabrikken faktura for å fastslå en nøyaktig engros pris. Sjekk automotive fora på nettsteder som Edmunds å se hva forbrukerne betaler for tilsvarende biler i ditt område. Bruk alle disse dataene til å komme opp med et rimelig tilbud for den bilen du ønsker å kjøpe.
Advarsel

Forhandlere vil være tilbakeholdne med å miste sin hold-back og insentiver, som de trenger for å gjøre en fortjeneste. De kan være villig til å selge deg en bil på, eller under, fabrikken faktura hvis det er en langsom solgte modell eller om de virkelig trenger å foreta et salg. I tilfelle av populære modellene, vil det være mye mindre rom for forhandling. I beste fall vil de vil at du skal betale noe beløp over faktura pris. I tilfelle av de hotteste nye biler, kan de insistere på at du betaler utsalgsprisen eller mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76433.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler