Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan kjøpe en ny bil i dag

I tillegg til et hjem, er en ny bil kjøp den største som de fleste gjør. The National Automobile Dealers Association sier at en gjennomsnittlig pris for en bil i USA er over $ 28 000, så du må vurdere alle aspekter ved kjøp nøye, fra å velge en bil som du har råd til en som er både utilitaristisk og tiltalende. Instruksjoner
en

begrense listen til de bilene som du ønsker og har råd til. Spør dine venner og naboer om deres mening, og gå til noen bilforretninger for å se hva som skjer på sine tomter. I mange byer er det mange bilforhandlere som er gruppert sammen som vil gjøre oppgaven enklere. Du kan også gå online til både forhandlere og bilprodusentenes for informasjon. Også begynne å analysere de mange alternativene som er tilgjengelige og velge de som er både nødvendig og tiltalende.
2

Betal kontant for bilen din, eller finansiere det. Du kan enten finansiere bilen direkte med en utlåner eller bruke finansiering som tilbys av forhandleren. Svært ofte vil forhandlere markere opp prisene som tilbys av långivere, som gjør det mer kostbart enn om du hadde gått til en utlåner på egen hånd. Hvis du har tenkt å finansiere bilen, sørg for at du får en rettferdig avtale, fordi du blir sittende fast med vilkårene i hele lånets løpetid. Sammenligne auto lån priser på nettsteder som Bankrate.com.
3

Vær forberedt på å forhandle både prisen på bilen og finansiering. Se produsentens foreslåtte Listepris (MSRP) som utgangspunkt. MSRP omfatter forhandleren provisjon, og de er villige til å forhandle bort en del av det å gjøre salg. Den renten som du betaler når bilen er finansiert er også omsettelig. Men før du kommer på scenen, gjøre lekser om hva du skal betale for bilen og den gjeldende sats for ny bil finansiering.
4

Forskning verdien av din gamle bil før du kjøper en ny en. Kelley Blue Book eller Edmunds kan enten fås på nettet eller på biblioteket, og de gir en rekke informasjonskilder å basere hva du bør få for din gamle bil. Din forhandler kan tilby en akseptabel pris for det som en trade-in, men du kan alltids selge det selv hvis du tror du kan få en bedre pris fra en tredjepart kjøperen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76779.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler