Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva er Dealer Faktura Cost?

Mange nye bilforhandlere tilbyr spesielle salg som "Kjøp en bil på fakturaen pris" eller "Pay bare en dollar i løpet faktura." Du kan anta at prisen på giverens faktura papirene representerer den faktiske kostnaden av bilen, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Det er mange faktorer, som for eksempel holdbacks og spesielle incentiver, som kan redusere fakturaen kostnader til godt under tallene på fabrikken faktura papirarbeid. Hvis du vet hvordan du skal fastslå den faktiske fakturaen kostnader, kan du være i stand til å forhandle frem en bedre avtale. Faktura

En forhandler faktura er et dokument som viser de faktiske kostnadene for en ny bil og de forskjellige valgene. Denne kostnaden er ofte mye lavere enn produsentens veiledende pris (MSRP). Teknisk sett er den fakturaen skal gjenspeile hvor mye giveren betaler til produsenten for bilen. Men andre faktorer spiller inn i å bestemme den faktiske forhandler pris, og det er ofte lavere enn antallet som vises på fakturaen selv.
Holdback

holdback er et beløp som er trukket fra en bil faktura pris av produsenten, redusere den faktiske fakturaen kostnad. Dette nummeret vil ikke bli vist på fakturaen papirarbeid. Det varierer avhengig av bilens produsent, men det er vanligvis enten en prosentandel av fakturaen total eller et flatt beløp. Mange nye bilforhandlere vil ikke forhandle med kunder på holdback beløpet, men du bør være klar over det fordi det reduserer den sanne faktura kostnad.
Insentiver

Ofte en bilprodusent vil tilby spesielle fabrikk til forhandler insentiver på enkelte nye bil merker og modeller. Disse bonuser er annerledes enn en fals fordi de gis til forhandleren snarere enn til kunden. Insentiver redusere bilens faktura kostnad for forhandleren, som kan deretter velge å beholde pengene som ekstra fortjeneste eller gi en rabatt til kjøperne.
Ytterligere Markup

Mange bil forhandlere legge til flere markeringer på hver ny bil salg. Selv om de selger deg en ny bil for prisen merket på fakturaen, kan de kreve at du betaler en "dokumentasjon fee" som kan kjøre flere hundre dollar. Det er andre navn for denne type avgift, men uansett hva det heter, er det overskudd til forhandleren utover faktura kostnad.
Forskning

kan fastslå den sanne faktura kostnaden for en ny bil ved å gjøre noen undersøkelser før du går til forhandleren. Det er mange nettsteder, for eksempel Kelley Blue Book og Edmunds, som vil gi deg fakturaen pris for biler og alternativer. Hvis du graver litt dypere, vil du finne at mange av disse områdene også liste holdback mengder og gi informasjon om aktuelle fabrikken til forhandler insentiver. Du kan trekke fra disse beløpene fra fakturaen prisen for å fastslå den reelle fakturaen kostnad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76375.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler