Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan få en Closed-End Car Lease

Leasing en bil er faktisk en langsiktig leiebil. Det er en rimelig måte å være i stand til å kjøre en splitter ny bil. Leasing betalinger kan være opp til 60 prosent mindre enn vanlig bil betalinger. Ned betalinger på leide biler er også mindre enn om du skulle kjøpe en bil. Bruk disse tipsene for å lære hvordan du får en lukket-end bil lease. Instruksjoner
en

Besøk en eller flere bilforretninger å finne den bilen du ønsker å lease. Hvis du er usikker på hva slags bil du ønsker, kan du besøke Autobytel.com på Internett. Du vil finne ut hvilke er de ti mest populære biler og lastebiler, hvilke biler får det beste kjørelengde, som er den minste og dyreste, etc.
2

Bestem deg for en eller flere biler du ' re interessert i leasing. Sjekk ut sine verdier fra Kelley Blue Book.
3

enige om en fast salgspris for den eksakte bilen du ønsker før du gjør noe annet. Salgsprisen vil avgjøre flere aspekter av din leieavtale som mengden av den månedlige utbetalinger.
4

Be om et "lukket-end" bil leie og forhandle detaljene i bilen lease. Denne type leiekontrakt i utgangspunktet kan du returnere bilen etter leieavtalen avsluttes. Du må betale kostnader som "overdreven kjørelengde" eller "slitasje-og-tåre", hvis det er aktuelt. Når du har oppfylt din lease, du er fri fra den.
5

Få alle detaljene i closed-end bil lease skriftlig før du logger deg på den stiplede linjen. Les kontrakten nøye og stille spørsmål om eventuelle deler du ikke er sikker på.
6

Få kopier av leieavtalen og alle andre dokumenter du har signert. Deretter kjører bort i den nye bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76272.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler