Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hva er MSRP?

Kjøpe en ny bil kan være en stor kjøper for folk flest, slik at de før de hopper til en avgjørelse de ønsker å sørge for at de får en god pris. En viktig indikator er produsentens veiledende pris eller MSRP. Hvis en kjøper kan betale mindre enn MSRP de er noen ganger, men ikke alltid, gange unna med en god avtale. Identifikasjon

Historisk sett var det MSRP pryder en bil frontruten med et stort klistremerke, som er hvorfor det er fortsatt i dag kalles "prislappen." Mer sannsynlig, men vil kjøpere finne en spec sheet på en av bilens vinduer som viser de bilene standard og ekstra funksjoner og med MSRP.
Funksjon

MSRP begynte som et fritt marked mekanisme til nivået de spiller feltet for alle forbrukere. I praksis har en av funksjonene vært kommuniserer til både forhandlere og forbrukere den relative verdien av et produkt, og den tilhørende status den symboliserer. I noen tilfeller kan MSRP faktisk være kunstig oppblåst, som gir forhandlere mulighet til å gjøre salg på hva syntes å være dype rabatter. Både forhandlere og produsenter nytte hvis dette resulterer i en økning i salgsvolum.
Bilder Funksjoner

MSRP bare beskriver et utgangspunkt for prisen av den grunnleggende modell av en bil, eksklusive skatter, Tipping avgifter, registrering, eller frakt. I de fleste tilfeller kan flere luksuriøse særpreg også inkluderes mot ekstra kostnad. Fordi bilforhandlere motta inventar gjennom ulike kanaler, kan forhandler kostnader varierer og så i hvilken grad de kan undergrave MSRP vil også variere betydelig.
Betydning

forhandlere vil ikke alltid råd til potensielle kjøpere av bilens MSRP, imidlertid. Biler i høy etterspørsel kan ofte bli solgt for godt mer enn prislappen, så vil forhandlere prøve å forhandle om mer. Forhandleren kan også skjule den sanne MSRP av modellen ved overvaluing valgfrie funksjoner som kan inngå på en bestemt bil. Siden mange kjøpere vil bare samtykke til å betale mindre enn hva de oppfatter å være MSRP, kan slike salg taktikk være avgjørende for forhandleren.
Potential

I 2007 USAs høyesterett opprettholdt høyre for en produsent å ikke sende inventar til en forhandler som selger under sin veiledende pris, finne at minstepris kravene er ikke nødvendigvis Jaguaren. Med forhandling slik en del av bil kultur, er det uklart i hvilken grad denne praksisen kan bli overført til showroom. Forringelse av den amerikanske bilindustrien, slik at det kreves føderale lån i 2008 og 2009 gjør det lite sannsynlig at bilprodusentene ville gjøre noe for å fremmedgjøre kjøpere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76336.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler